Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Sound Cards

User Tag List

Audio Tests

This is a discussion on Audio Tests within the Sound Cards forums, part of the Tech Support Forum category. Start with Left, Right, Center. Then go through the many links to test all aspects of your system: Left /


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-20-2015, 01:42 PM   #1
Team Manager
Microsoft Support
 
Corday's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Midlands of South Carolina
Posts: 26,025
OS: Windows10. In the past CP/M, DOS, Windows 95, 2000, 98SE, ME, Vista & Windows 7

My System


Start with Left, Right, Center. Then go through the many links to test all aspects of your system: Left / Right Stereo Sound Test, Online
__________________

The stability of an OS is in direct proportion to the stability of the user.
Corday is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-21-2015, 01:31 PM   #2
TSF Team, Emeritus
 
WereBo's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: SE London, UK
Posts: 57,109
OS: Win-10 Home-Premium (64bit)

My System


Oohh some very useful tests there, especially the stereo-imaging and out-of-phase ones - Good find Corday
__________________






Live, Laugh, Hope - If that don't work Load, Aim and Fire....
WereBo is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Projector set up
I am attemptiong to set up a BENQ ms510 on my laptop. I am running Windows 7 Home Premium on an Asus G74S with 16GB DDR3, 2 x 500GB hard drive plus 2 externals. When I attempt to download the user manual from Benq it crashes IE. When I attempt to use the supplied disc, it also crashes ie. I do...
ricochet53 Windows 7 , Windows Vista Support 6 04-08-2012 11:48 AM
[SOLVED] Windows XP BSOD Possibly ATI X1900 related
I found the thread BSOD posting for Windows 7 and Vista, but I'm running XP. As soon as someone points me to the proper place, I'll go through those motions. Please forgive any breech of protocol. Kind of flying blind here, so I beg your patience. First system info: ------------------ System...
DrZin Windows XP Support 11 06-03-2011 11:49 AM
Startup time from 75 seconds to 165 seconds. What is wrong?
Hello forum. I have a month-old Dell Inspiron N7010 Core i5 460M with 6 gigs of ram running on Windows 7. Until recently, it has been starting up in about 75 seconds. However, out of nowhere, it suddenly began starting up in between 2 and a half minutes to 3 minutes. I am completely baffled,...
SimTmiCro Windows 7 , Windows Vista Support 6 05-10-2011 09:01 AM
Unknown error on L0 -> L0
Hello, Recently (for about 2 months) I have noticed FPS drops in all of the games. I also noticed that everytime I got FPS drop, CPU usage rises to 100% and it gives me this error in event manager, system tab "Unknown error on L0 -> L0". Can anyone tell me what kind of error is this and what it...
Zingara Zingara Video Card Support 1 04-24-2011 06:29 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 04:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts