Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > Online/Network Gaming Support

User Tag List

[SOLVED] Can't join BF3 servers since BF4 Beta was Installed

This is a discussion on [SOLVED] Can't join BF3 servers since BF4 Beta was Installed within the Online/Network Gaming Support forums, part of the Tech Support Forum category. The title pretty much sums it up. Ever since I have downloaded the BF4 Beta, I have been unable to


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-17-2013, 04:32 PM   #1
TSF Enthusiast
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 165
OS: Windows 7



The title pretty much sums it up. Ever since I have downloaded the BF4 Beta, I have been unable to join BF3 servers. BF4 would work just fine but BF3 would not. I tried doing some google searches but I haven't found anything. I've also uninstalled Origin, BF3, BF4 Beta, and Punkbuster and just reinstalled Origin, BF3, and Punkbuster but I still cannot join any servers. I also emailed Dice and EA but neither of them has gotten back to me. Can anyone offer any suggestions or anything to help fix this problem?
cgc018 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-25-2013, 11:56 AM   #2
TSF Enthusiast
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 165
OS: Windows 7



Anyone have any ideas? Possibly another forum that I may try if noone here is aware of how to help?
cgc018 is offline  
Old 10-25-2013, 02:07 PM   #3
Moderator - Games Team
Articles Team
 
Flight Sim Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: S.W. Colorado
Posts: 6,103
OS: Windows 10 Pro 64bit

My System

The only thing I can think of is Origin being it's typical idiotic self. Did you look on the EA forums to see if anyone else is experiencing this?
__________________



If I don't reply within two days PM me as I sometimes get busy and forget threads.
Flight Sim Guy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-25-2013, 11:12 PM   #4
PC Gamer
 
Khaoz123's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 820
OS: Windows 10


Are the programs allowed through your firewall?
Khaoz123 is offline  
Old 10-28-2013, 11:02 AM   #5
TSF Enthusiast
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 165
OS: Windows 7



Quote:
The only thing I can think of is Origin being it's typical idiotic self. Did you look on the EA forums to see if anyone else is experiencing this?
Hi FSG, I looked at the EA forums whenever this first started happening but I was unable to find anything similar to what was happening to me. I'll try to do another search tonight and see if it comes back with anything. Surprisingly enough though, I was actually able to join a server yesterday. I joined a server and played for about an hour or so. I'll try it again tonight before searching EA forums and seeing if I find anyone else having the same problem as me.

Quote:
Are the programs allowed through your firewall?
Hi Khaoz123, I wouldn't think that my firewall was holding be back from joining BF3 servers. I was able to play them all just fine before downloading and playing the BF4 Beta. And I was even able to join a BF3 server last night. I'll go ahead and take a look at my Firewall and see if it's holding me back from playing BF3. I'm also using AVG and I'll disable that and see if that's a culprit or something.


Thanks for the ideas fellas.
cgc018 is offline  
Old 10-28-2013, 11:20 AM   #6
Moderator - Games Team
Articles Team
 
Flight Sim Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: S.W. Colorado
Posts: 6,103
OS: Windows 10 Pro 64bit

My System


See if you can join again before you do anything else. Maybe it resolved itself.
__________________



If I don't reply within two days PM me as I sometimes get busy and forget threads.
Flight Sim Guy is offline  
Old 11-08-2013, 08:53 AM   #7
TSF Enthusiast
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 165
OS: Windows 7



So far I've been able to connect to BF3 servers fine. I don't know why, but it just started working for me again. So I'm going to go ahead and marked this off as Solved. Thanks for your help guys.
cgc018 is offline  
Old 11-08-2013, 03:16 PM   #8
Moderator - Games Team
Articles Team
 
Flight Sim Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: S.W. Colorado
Posts: 6,103
OS: Windows 10 Pro 64bit

My System

You bet. :) Glad it resolved itself. Hey, if you play much add me.
__________________



If I don't reply within two days PM me as I sometimes get busy and forget threads.
Flight Sim Guy is offline  
Old 11-12-2013, 08:12 AM   #9
TSF Enthusiast
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 165
OS: Windows 7



Cool. Yea...PM me your username or just send me a friend request. Endabuyu is my username in case anyone else wants to add me. I usually play weeknights anytime between 6-11 CST and my weekends are kinda random. Fair warning though....this game can make me curse more than a sailor, especially with all of the game crashes that it's been doing, but I try to keep it down.
cgc018 is offline  
Old 11-12-2013, 08:21 AM   #10
Moderator - Games Team
Articles Team
 
Flight Sim Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: S.W. Colorado
Posts: 6,103
OS: Windows 10 Pro 64bit

My System

Sounds good. :) FlightSimGuy here. My brothers and I are usually on Friday and sometimes Saturday night.
__________________



If I don't reply within two days PM me as I sometimes get busy and forget threads.
Flight Sim Guy is offline  
Old 11-14-2013, 06:34 PM   #11
Moderator
-Articles Team
-Games Team
 
Redeye3323's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Norfolk, East Anglia, England, United Kingdom, Europe, Earth, Milky Way, Universe
Posts: 12,469
OS: Windows 10 (PC), 8.1 (Laptop)

My System

Quote:
Originally Posted by Flight Sim Guy View Post
Sounds good. :) FlightSimGuy here. My brothers and I are usually on Friday and sometimes Saturday night.
We still need to have a 2nd gaming session on BF3 my friend :P

Just got to free up my schedule, Uni does that xD
__________________
-Redeye3323
Games & Articles Team


Redeye3323 is offline  
Old 11-14-2013, 06:38 PM   #12
Moderator - Games Team
Articles Team
 
Flight Sim Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: S.W. Colorado
Posts: 6,103
OS: Windows 10 Pro 64bit

My System


Waiting on you. And cgc018 is an awesome guy to play with. :)
__________________



If I don't reply within two days PM me as I sometimes get busy and forget threads.
Flight Sim Guy is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Direct X Problem
When I try to install a new DirectX it says a system error occurred and to refer to the DirectX.log and dtcinstall.log This is the DirectX.log: 08/13/10 11:32:31: DXSetup: CommandLine: /silent 08/13/10 11:32:31: DSETUP: DirectXSetupA(): hWnd: 00000000 dwFlags: 02010098 08/13/10...
travhave Windows XP Support 6 11-28-2011 03:17 PM
[SOLVED] Directx 9 issue
Hello My computer has always been running fine, but now days there is something huge wrong with the direct X. I've notice I can't run anything 3d/animated like any games. So I thought maybe itís my drivers of my graphics card. Alas it was not. When I try to run Dxdiag I get an error message:...
Woesman Windows XP Support 10 11-16-2011 02:28 PM
DirectX Errors - Help!
Hey all, have registered to try and get some help from people who know what they're talking about. I've bought Civilization V today, and have tried to install it, but have run into issues. When installing it from disk, I encountered problems and Windows told me the programme may not have...
Davesmason Windows 7 , Windows Vista Support 4 06-17-2011 02:26 AM
error from upgradation to oel 6 from oel5_6
--> Missing Dependency: libiso9660.so.5()(64bit) is needed by package xine-lib-1.1.19-2.el5.rf.x86_64 (installed) java-1.4.2-gcj-compat-devel-1.4.2.0-40jpp.115.i386 from installed has depsolving problems --> Missing Dependency: python(abi) = 2.4 is needed by package...
csayantan Linux Support 1 02-20-2011 09:04 PM
DirectX Error [moved from Vista/7]
I've been told to run dxdiag, but when I do it says Error: Could not load dxdiagn.dll I've also downloaded DirectX End-User Runtime Web Installer. However, when I attempt to install direct x, this appears: An internal system error occured. Please refer to DXerror.log and DirectX.log in...
eiliant BSOD, App Crashes And Hangs 1 02-07-2011 01:29 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts