Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > Online/Network Gaming Support

User Tag List

Rise & Fall Civilizations At War

This is a discussion on Rise & Fall Civilizations At War within the Online/Network Gaming Support forums, part of the Tech Support Forum category. what to do about this ?? An internet connection is required to enjoy free, ad-supported game play. Please connect your


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-13-2013, 03:23 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
OS: xp (3)



what to do about this ??
An internet connection is required to enjoy free, ad-supported game play.
Please connect your computer to the internet and try again
in game rise and fall Civilizations At War
plz help me
Attached Images
File Type: bmp untitled.bmp (1.13 MB, 911 views)
orwa is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-14-2013, 07:57 AM   #2
Moderator - Games Team
Articles Team
 
Flight Sim Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: S.W. Colorado
Posts: 6,103
OS: Windows 10 Pro 64bit

My System

Hi! How are ya? Welcome to TSF! :)

Do you have an internet connection when playing this game?
__________________



If I don't reply within two days PM me as I sometimes get busy and forget threads.
Flight Sim Guy is offline  
Old 06-14-2013, 08:06 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
OS: xp (3)



Yes i have..
orwa is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-14-2013, 10:21 AM   #4
Moderator - Games Team
Articles Team
 
Flight Sim Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: S.W. Colorado
Posts: 6,103
OS: Windows 10 Pro 64bit

My System

How good is your connection? Run Speedtest and post the results.
__________________



If I don't reply within two days PM me as I sometimes get busy and forget threads.
Flight Sim Guy is offline  
Old 06-14-2013, 10:25 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
OS: xp (3)



yes it very good
orwa is offline  
Old 06-14-2013, 10:28 AM   #6
Moderator - Games Team
Articles Team
 
Flight Sim Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: S.W. Colorado
Posts: 6,103
OS: Windows 10 Pro 64bit

My System

Okay. Have you tried reinstalling the game?
__________________



If I don't reply within two days PM me as I sometimes get busy and forget threads.
Flight Sim Guy is offline  
Old 06-14-2013, 10:30 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
OS: xp (3)



Yes I tried and did not work remained the same problem
orwa is offline  
Old 06-14-2013, 10:44 AM   #8
Moderator - Games Team
Articles Team
 
Flight Sim Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: S.W. Colorado
Posts: 6,103
OS: Windows 10 Pro 64bit

My System

Where did you get the game? Is it a disc or download?

I'll ask some other techs.
__________________



If I don't reply within two days PM me as I sometimes get busy and forget threads.
Flight Sim Guy is offline  
Old 06-14-2013, 10:53 AM   #9
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
OS: xp (3)



i download it from MegaGames | PC and Console Game News Cheats Downloads Trainers Fixes Videos Editorials Forums
orwa is offline  
Old 06-14-2013, 10:55 AM   #10
Moderator - Games Team
Articles Team
 
Flight Sim Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: S.W. Colorado
Posts: 6,103
OS: Windows 10 Pro 64bit

My System

Is it a cracked/pirated copy?
__________________



If I don't reply within two days PM me as I sometimes get busy and forget threads.
Flight Sim Guy is offline  
Old 06-14-2013, 10:56 AM   #11
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
OS: xp (3)



no just run the setup ..
orwa is offline  
Old 06-14-2013, 11:08 AM   #12
Moderator - Games Team
Articles Team
 
Flight Sim Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: S.W. Colorado
Posts: 6,103
OS: Windows 10 Pro 64bit

My System

Okay, I asked some other guys so we'll have to wait for them to reply. Sorry I couldn't help.
__________________



If I don't reply within two days PM me as I sometimes get busy and forget threads.
Flight Sim Guy is offline  
Old 06-14-2013, 11:10 AM   #13
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
OS: xp (3)



its no problem pro , thank you for your Interesting
orwa is offline  
Old 06-14-2013, 11:19 AM   #14
Administrator
Team Manager, Gaming
Team Manager, Microsoft Support
Team Manager, Hardware Team
Microsoft MVP
 
Wrench97's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: May 2008
Location: S.E. Pennsylvania
Posts: 54,008
OS: Win7



Are you using the Windows firewall or a 3rd party firewall?

For windows xp > Windows Firewall blocks some programs after you install Windows XP SP3
Wrench97 is online now  
Old 06-14-2013, 11:39 AM   #15
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
OS: xp (3)



no ..
use it ?!
orwa is offline  
Old 06-14-2013, 12:05 PM   #16
Administrator
Team Manager, Gaming
Team Manager, Microsoft Support
Team Manager, Hardware Team
Microsoft MVP
 
Wrench97's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: May 2008
Location: S.E. Pennsylvania
Posts: 54,008
OS: Win7



You are not using any firewall at all?
Wrench97 is online now  
Old 06-14-2013, 12:08 PM   #17
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
OS: xp (3)



no ...
orwa is offline  
Old 06-14-2013, 12:12 PM   #18
Administrator
Team Manager, Gaming
Team Manager, Microsoft Support
Team Manager, Hardware Team
Microsoft MVP
 
Wrench97's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: May 2008
Location: S.E. Pennsylvania
Posts: 54,008
OS: Win7



That would eliminate it as the issue in this case, but it's not a good idea in general.

Just to verify you are running XP correct? As it still sounds like something is blocking the game from connecting.

What A/V software are you using?
Wrench97 is online now  
Old 06-14-2013, 12:24 PM   #19
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
OS: xp (3)



microsoft security software
orwa is offline  
Old 06-14-2013, 12:34 PM   #20
Administrator
Team Manager, Gaming
Team Manager, Microsoft Support
Team Manager, Hardware Team
Microsoft MVP
 
Wrench97's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: May 2008
Location: S.E. Pennsylvania
Posts: 54,008
OS: Win7



Try turning MSE off and starting the game.
Wrench97 is online now  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Rise and Fall civilizations
Dear anyone willing to help me, On the subject of Rise and Fall Civilizations at War, I am having some difficulty. Every time I go to run the game it asks me to install additional libraries and reboot my computer. While in the process of rebooting I come up with an error showing that there is a...
14gbignell PC Gaming Support 18 02-28-2017 05:16 AM
Rise and Fall Civilizations at War Out of Range
Im using Xp. Ive installed the game and everything seems to go ok. Then when the game launches I can hear everything but Ive got the "out of range error"? This game worked before this Pc got upgraded although I think it stopped working before then. Possibly after a reformat. Ive looked everywhere...
AWDAJ PC Gaming Support 2 02-10-2012 07:30 AM
rise and fall civilizations at war
when im installing rise and fall the instalation stops or freeze at rise and fall\data\resources 2.dat plz help me....:4-dontkno
ruden14 Game Installation Support 2 09-15-2011 11:21 PM
Rise & Fall Civilizations At War - Can't Play
Hi all, I have had this game fo a few years now but the pc I had was far too poor to run it, so after upgrading pc's I blew the dust off the box and gave it a whirl. The game had issues trying to install especially with creating additional libraries, so patched it up and made sure I had most of the...
Cao_Monk Game Installation Support 2 03-04-2011 04:27 AM
Rise & Fall: Civilizations at War
Rise and fall civilization at war finished downloading and asked to reboot the windows7 system and during the reboot windows fixer pulled up and said windows could not pull up and when it does the game is uninstalled what do i do? Thank you fatman12
fatman12 PC Gaming Support 2 01-28-2011 06:30 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 02:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts