Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > Online/Network Gaming Support

User Tag List

CnC tiberium wars LAN lag?

This is a discussion on CnC tiberium wars LAN lag? within the Online/Network Gaming Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hello, me and 2 of others are playing command and conquer tiberium wars online (LAN) using hamachi to create network,


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-24-2011, 02:21 PM   #1
TSF Enthusiast
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 808
OS: Win 7



Hello, me and 2 of others are playing command and conquer tiberium wars online (LAN) using hamachi to create network, and pretty soon after the game startet we all get lag its like playing with few fps's (1-4).
slayerdeath555 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] my internet keep getting disconnecting connecting
Hi.I'm new on this forum.I got problem with my internet connection.It keeps dropping then connecting by itself.I cant download anything because in the middle it just drops.My connection is wireless and is cable.My other housemates who have laptops like me have no problem with connection.I took my...
jumrose123 Networking Support 52 03-21-2014 05:18 PM
Wireless lan adapter - "Media disconnected" [moved from Vista/ Windows 7]
Dear All, I kindly need your support to understand what kind of trouble I'm into. I am not able to connect wifi network on my new HP Probook 4320s (with 802.11 b/g/n standards), running Windows 7 Pro, 64-bit. I found many thread on this forums..applied still and not solved.. I'm using...
sirpavel Networking Support 4 06-14-2011 12:06 PM
LAN between 2 PC lag no matter what or how
I'll try to make a long story short. Tried to play a game in LAN, and it lagged like heck. Figured it was the game's fault, spent 5 hours trying to figure it out. In the end, I decided to run another game on LAN that worked before and... well, you know it: same lag issue. I thought my modem...
SFJake Networking Support 8 03-10-2011 10:02 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 04:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts