Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > Online/Network Gaming Support

User Tag List

Age of Empires 3 lagging out

This is a discussion on Age of Empires 3 lagging out within the Online/Network Gaming Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi, I have been playing aoe multiplayer for a long time and never really encountered this problem. I have all


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-20-2013, 02:43 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 3
OS: windows 7



Hi, I have been playing aoe multiplayer for a long time and never really encountered this problem. I have all the system requirements as well. I play on a laptop and use an internet extender, which is what I believe to be the problem. Whenever I play a game, I lag out at or around 15 minutes, and am unable to connect back to eso, so I must stop running aoe and restart it. I lose connection to my extender, but not to the main internet that is being extended. Why is this happening and is there a fix?
redevilfive is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-20-2013, 05:36 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 3
OS: windows 7



I did a test and it is not my extender that is the problem. It is most likely my laptop preventing me from playing online, even though I have before. Can someone please help?
redevilfive is offline  
Old 04-20-2013, 06:30 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 3
OS: windows 7



The game works fine on another computer, but I don't know why it will not work on my current one.
redevilfive is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] My age of empires 3 won't install
My age of empires 3 wont install it gets about..1/6 of the way and stops on this file called /avi/Act2FinalCine.bik. and after about 10 minutes on the same file it pops up a error message saying "error 1305. error reading from file C:\ Program files(X86)\microsoft games\ age of empires...
RickLM Game Installation Support 11 05-24-2012 06:14 AM
Age of Empires 3 won't play!!! Please help me!!!
When I try to play Age of Empires 3, this is what happens... Age of Empires 3 has stopped working Windows can check online for a solution to the problem Problem Event Name: APPCRASH Application Name: age3.exe Application Version: 4.107.803.3365
300DarkKnights Windows 7 , Windows Vista Support 16 02-21-2012 02:55 PM
[SOLVED] installing age of empires 2 xp
Ok so i've just recently tried to install age of empires 2 on my computer with windows xp. it goes fine until 51%, it then stops and this pops up "Age of Empires II Setup encounterd a disk error while writing to the file C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Empires II\DATA\interfac.drs....
sacredskull6 Game Installation Support 2 06-25-2011 08:01 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 01:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts