Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 , Windows Vista Support

User Tag List

Window 7 64 bit cannot install driver sotware(canon printer driver)

This is a discussion on Window 7 64 bit cannot install driver sotware(canon printer driver) within the Windows 7 , Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hello)) I need help..please )) A week ago I disconneced my printer cable from the computer.When i connected again the


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-07-2014, 07:57 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
OS: win 7 x64 SP1



Hello))

I need help..please ))
A week ago I disconneced my printer cable from the computer.When i connected again the windows searched dor device software for the printer and didnt find.
Driver to the MX 360 PRINTER(which i use) was installed I see it in the programms.
So then I uninstalled the driver and installed again from canon site,when i installed in the insallation process the driver found the printer!.
Then restarted the pc and again windows looked for a driver ans said he cant install. I attach the message here./
I tried this procedure with usa mp driver dor canon and also with europenian.. still computer doesnt reconize the printer..
When i go ro device and printer i see my canon printer with a caution sign on it(a yellow triangle with a "!" )
I downloaded the driver from canon site it was MP driver (the latest)
dont know what to do...
I using win 7 64 bit.
I talked to canon support they said its windows problem.
I tried to press at the printer sign in device and printers and then started the troubleshooter of windows but again its not helped..

advice please..??

vesto4ka is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-07-2014, 08:11 AM   #2
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 68,063
OS: win 10 Home



Hi did you try a system restore to a point when it did work.
__________________






Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline  
Old 07-10-2014, 04:18 PM   #3
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,293
OS: Windows 10 64 bit

My System


Go to Devices and Printers, Right click the Canon printer with the yellow flag, and Delete it. Now go to Start/Search and type devmgmt.msc, right click the devmgmt results and Run As Administrator. In the Elevated Device Manager, are there any devices with Yellow flags? If so, right click it and Uninstall. Now go to Start/Search and type appwiz.cpl and press enter. In the Programs and Features, find your Canon software and Uninstall it. Unplug the USB cable from the computer end and restart the computer. Go to the Canon driver site Canon U.S.A. : Support & Drivers : PIXMA MX360 and download the latest driver for you printer. During the install, it will tell you when to plug in the USB cable. Plug it into the Back USB port of the computer (desktop)
spunk.funk is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Xp slow boot after splash screen
After the Windows Xp splash screen I get about 30 to 40 seconds of blackness (could be more) before the cursor appears. When I start in Safe Mode it takes a long time to load mup.sys but that could just be because it's the last one to load. Here's by most recent ntbtlog.txt: Service...
Sulla Windows XP Support 5 06-17-2013 10:29 AM
windows 7 freezes during startup
i have been having issues since friday my computer seems to freeze on startup. it gets to the welcome screen and freezes. someone recommended doing a boot log but i don't know how to know what it means. the whole thing is to long but here is the last part someone please help Loaded...
mucwen Windows 7 , Windows Vista Support 1 12-11-2011 08:32 PM
[SOLVED] Print Spooler Won't Keep Running
Hi all. I was having trouble with my printer a while back and finally figured out that this was due to the print spooler not running. Well, I went into services and set it to "automatically" run (it was on "manual"). It will work for like a day (even if I shut-down and restart), but then it...
cpu1 Windows 7 , Windows Vista Support 73 09-01-2011 03:45 PM
[SOLVED] PSU concern
I have a PSU that is no brander and im not sure if this is safe, I'm running a ati HD 4300/4500 but I'm unable to find out how much power that needs, But i connected another small screen that runs of a intergrated GPU on the motherboard, Will this take up additional Power and is it safe?...
entrity RAM and Power Supply Support 11 05-05-2011 03:31 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 07:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts