Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 , Windows Vista Support

User Tag List

[SOLVED] Thunderbird email sending from deleted account?

This is a discussion on [SOLVED] Thunderbird email sending from deleted account? within the Windows 7 , Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. New here, so if I'm in the incorrect spot, please forgive me. I've been sending mail on my thunderbird account


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-06-2012, 07:52 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
OS: vista


Question

New here, so if I'm in the incorrect spot, please forgive me.

I've been sending mail on my thunderbird account (which I've had for years now) and was confused because of no replies to urgent mails. One sent to my hubby was questioned...why did I send it from our deleted business account?

OK....all my 'sent' messages are from me. But for some reason, even though I deleted the business account from Thunderbird MONTHS ago when our business was dissolved, the 'sent from' address is from the deleted account. MY account says it was sent from me, but the recipient has the deleted address listed as the sender.

HELP! I've changed nothing recently! And I can't even get to the old address on Thunderbird, but it is still active on the original G-mail for record keeping purposes only.
DebBauer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-06-2012, 01:14 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 213
OS: Windows 7 SP1



Something that can be a little confusing about Thunderbird, is that the settings for outgoing mail servers is separate from incoming.

In the account settings for Thunderbird, at the bottom, should be something about SMTP or outgoing servers. I forget off the top of my head, and I'm at work where I'm stuck with Outlook. In any case, you need to go in there and make sure that the settings for the defunct business account are deleted, or at least not set as the default.
cl-scott is offline  
Old 09-07-2012, 12:30 AM   #3
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,003
OS: Windows 10 64 bit, Windows 8 64, Windows 7 64 Bit SP1, XP SP3, Mac OSX 10.11.5

My System


Quote:
Go to "Tools -> Account Settings -> Outgoing Server (SMTP)".
Select the server and press the Edit... button.
Check the "Use name and password" option.
Add your username. Your username might be your full e-mail address (e.g., "[email protected]") or only the part before the "@" ("johndoe"), depending on your service provider; check with them which is correct.
Click "OK".
spunk.funk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-07-2012, 01:02 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
OS: vista



Thanks so much. There were two outgoing servers, default and another one. Upon checking both, one was indeed from the deleted account. Somehow, it was on that one for the last few weeks, so it's now deleted thanks to your advice. :) Appreciate the quick replies from you both! Another tip learned from good people. :D
DebBauer is offline  
Old 09-07-2012, 01:34 AM   #5
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,003
OS: Windows 10 64 bit, Windows 8 64, Windows 7 64 Bit SP1, XP SP3, Mac OSX 10.11.5

My System


You are welcome! Please mark this thread solved in the thread tools at the top.
Attached Images
 
spunk.funk is offline  
Old 10-12-2012, 07:23 AM   #6
Registered Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
OS: windows xp



I lost my send button in mozilla thunderbird.
I download mozilla thunderbird 16.0.1 and the send button dos not appear.
How can I find the e mail button "send"
muijsers is offline  
Old 10-12-2012, 07:25 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
OS: windows xp



I did not delete the account. I can recieve the emails
muijsers is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trojan/Spyware infected! [Antimalware Doctor] Please help!
Hello, I got a dell inspiron laptop that is infected with spyware, and hopefully someone can help me fix this. The problem is I got a fake spyware software installed on my machine, and it's called Antimalware Doctor. It will pop up a window and prompt me to remove spyware that it detected. ...
goukoy Resolved HJT Threads 8 07-07-2011 09:14 AM
[SOLVED] Thunderbird Default Account when Forwarding
Hello All! I've got several accounts in my Thunderbird v3.1.10. I've noticed that depending on which account is highlighted when I click "Write" to compose a new message, that is the account that will be used as the sending account. This is fine, however I have all of my Sent Items being...
jammin1911 Mozilla/Firefox Browsers 3 06-07-2011 09:16 AM
Vista scurity 2011 virus
hello everyone, i dont know how i got this virsu as ii have not downloaded anything the past few days, but suddenly the vista secutiry 2011 popped up, disabling me from getting on the internet, except when i spam the tab button, i sometimes get a tab that works. anyways, i cant seem to get rid...
yaright35 Inactive Malware Help Topics 10 05-02-2011 07:43 AM
"Internet Protection" malware problem. Help
Hello I have a problem with my laptop which is running on Windows 7. I do not have access to the windows disc/boot disc. Two days ago a small window popped up with the title of "Internet Protection" and in the small window of it, it looked like this program was running a scan and finding...
poorscousertomy Resolved HJT Threads 11 04-17-2011 11:21 AM
Win32-type Malware will not go away once deleted.
I've read the instructions post, please let me know if I missed anything. A basic summary of my situation; all of a sudden, turning on my computer became a crapshoot. 3 out of 4 times, I will be stuck at the Windows 'welcome' screen for several minutes, then it will go to the desktop but no...
grub20 Resolved HJT Threads 11 01-26-2011 07:25 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 09:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts