Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 , Windows Vista Support

User Tag List

[SOLVED] How do I add options to Library and Folder Toolbars?

This is a discussion on [SOLVED] How do I add options to Library and Folder Toolbars? within the Windows 7 , Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. How do I add options to Library and Folder Toolbars? I have done this in the past but just can't


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-23-2014, 01:51 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: "UpState" NY
Posts: 58
OS: Win 7 Pro SP1 64bit


Cool

How do I add options to Library and Folder Toolbars? I have done this in the past but just can't find where I found out how to do it. I imagine I am not using the correct wordage to the search.



I want to add Labels such as Delete, Open, Share With, Print things like this. Many Folders have these options already along with many more. I would like to be able to add them at will for Folders I am using.

Any help would be appreciated.

Thanks,
KAHSR
KAHSR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-23-2014, 02:34 PM   #2
TSF Enthusiast
 
Solidify's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Quebec, Canada
Posts: 3,387
OS: Windows 10

My System


Do you want to add Delete, Open and Print, etc. to this area?



Maybe this will help: Change folder options

Edit: Too late, jenae's got the right link.
__________________
Is the 'freedom of choice and action' that is offered to the individual, freedom to decide for himself what is moral or immoral, society remaining neutral; or is it freedom to be immoral if he wants to be?
Solidify is offline  
Old 02-23-2014, 02:35 PM   #3
Moderator
- Microsoft Support
 
jenae's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Sydney
Posts: 7,664
OS: XP, Vista, Seven, & a whole host you would never have heard of.Windows Ten 64 bit Pro



Hi, I think the Link from Shawn is what you need:-

Windows Explorer Toolbar Buttons - Customize - Windows 7 Help Forums
__________________
jenae is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-23-2014, 02:38 PM   #4
TSF Enthusiast
 
Solidify's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Quebec, Canada
Posts: 3,387
OS: Windows 10

My System


Didn't even know you could do that. Nice find.
__________________
Is the 'freedom of choice and action' that is offered to the individual, freedom to decide for himself what is moral or immoral, society remaining neutral; or is it freedom to be immoral if he wants to be?
Solidify is offline  
Old 02-24-2014, 07:07 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: "UpState" NY
Posts: 58
OS: Win 7 Pro SP1 64bit



Hi Jenae,

That is exactly what I wanted to do. I used NirSoft as I have used their products before with much success.

Thank You Very Much,
KAHSR
KAHSR is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Malware Removed
My apology to ryder. Starting over. Thanks for your time. It pops up a window in the FF browser to redirect to redirsvc.com. I do not allow it to redirect but I did once. It also highlights and double underlines words on web pages. FF keeps crashing...althought I updated recently. I keep new...
BrentC Inactive Malware Help Topics 53 12-24-2013 08:09 AM
Re Open 'Web browser redirects and add pop ups'
This thread is located at: https://www.techsupportforum.com/forums/f50/web-browser-redirects-and-add-pop-ups-690355-new-post.html I have completed the scans requested: OTL logfile created on: 4/2/2013 12:12:17 PM - Run 1 OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Glo\Desktop...
Chippiechip Resolved HJT Threads 10 04-10-2013 05:44 AM
creating library with file
It sounds simple, done it in xp many times. I created a library called Temp and it appears to demand creating a folder. I created a folder in another Library and proceeded to drag and drop this empty folder to the new Library called Temp. It did not work as there was no apparent change. I tried...
THE-WAZ Windows 7 , Windows Vista Support 0 10-14-2012 01:06 PM
SUSPICIOUS Virus(?) detected in folder "Wat" in system32.
Title says it all really. I have a folder which my eScan virus scanner says is SUSPICIOUS or something... Also, I noticed it says I don't have administrative rights. I am the only user of my computer and I have set myself as administrator.... 07 Apr 2011 20:57:18 -...
Abengoshis Resolved HJT Threads 3 04-08-2011 07:16 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 06:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts