Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 , Windows Vista Support

User Tag List

[SOLVED] Clean install of Win7

This is a discussion on [SOLVED] Clean install of Win7 within the Windows 7 , Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi Guys I have done a clean install of Win7 Home Premium due to a bad computer crash. I had


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-25-2011, 09:11 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Bristol united kingdom
Posts: 93
OS: Win 10 premium



Hi Guys
I have done a clean install of Win7 Home Premium due to a bad computer crash.

I had windows on it originially until it crashed and I was able to get my Thompson router to work no problems.

Now I cannot get on to the internet because it can.t find it, where do I go from here,obviously I have a driver missing but where do I get it from.

I have a Samsung RV510-02.

Norman
norman1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-25-2011, 09:33 AM   #2
Moderator Hardware Team
 
oscer1's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: wisconsin
Posts: 12,893
OS: windows 10

My System


hi norman1,

try here for your drivers.
Samsung
__________________

Mark thread solved under thread tools when issue has been resolved.
oscer1 is offline  
Old 03-25-2011, 01:14 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Bristol united kingdom
Posts: 93
OS: Win 10 premium



Thanks Oscer I will give give a try now.
I have been able to get on to the internet by plugging my router into the laptop.

Norman
norman1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-25-2011, 01:32 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Bristol united kingdom
Posts: 93
OS: Win 10 premium



oscer1 your a star just downloaded and worked first time.
I very much appreciate your help.

Norman
norman1 is offline  
Old 03-25-2011, 03:24 PM   #5
Moderator Hardware Team
 
oscer1's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: wisconsin
Posts: 12,893
OS: windows 10

My System


your welcome, glad you got it working. if your don't mind you can mark thread solved under thread tools on top. thanks
__________________

Mark thread solved under thread tools when issue has been resolved.
oscer1 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows xp does not start up desktop
Hi all New user and found your site after searching google. I have tried all the usual things such as system restore, starting in safe mode and running virus checker. Problem is when i start up laptop the desktop does not load, i either have to ctrl, alt & del and type explorer.exe , which...
KevinDSAFC Resolved HJT Threads 19 03-22-2011 01:27 PM
Google Redirecting Virus (reposting after 2 weeks)
So when i ever i click on a link from a google search i am redirected to a new website. I haven't recently downloaded anything that i think maybe the cause. My computer is just an old hp running xp with 768mb ram. The problem happens in all browsers but the ones i use most are Firefox and...
blackbrawler Inactive Malware Help Topics 23 03-20-2011 08:12 PM
Browser Redirect Issue
I have been having an issue with both IE and Firefox redirecting Google search results a majority of the time. I had done a scan with Spybot Search & Destroy prior to posting here and "Fraud.WindowsProtectionSuite" (15 entries) and "Microsoft.Windows.RedirectedHosts" (3 entries) were the only...
bob2881 Resolved HJT Threads 21 02-21-2011 07:48 PM
win7 64bit clean install on acer aspire
hello every1, this is my first time posting here as i couldnt find an answer to my question anywhere on the net. actualy there are many little questions instead of a big one. 1) i recently bough an acer aspire 5745g to replace my "old" sony vaio vgn-fw41e. now.. the acer has significantly...
troufas Windows 7 , Windows Vista Support 18 01-04-2011 03:35 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 07:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts