Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 , Windows Vista Support

User Tag List

ntoskrnl.exe - my boot-nemesis

This is a discussion on ntoskrnl.exe - my boot-nemesis within the Windows 7 , Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi there. Recently I've been experiencing some boot issues with my pc. Searching the web didn't really help - I


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-17-2015, 01:55 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: Win7 Pro [64-bit]



Hi there.

Recently I've been experiencing some boot issues with my pc. Searching the web didn't really help - I think it's a specific problem and hope you can help me with it.

In June I decided to build a custom pc for my home office - a render machine, with some nice-qualitiy parts:

. Main _ MSI X99A SLI Plus
. CPU _ Intel Core i7-5820K, 6x 3.30GHz + be quiet! Dark Rock Pro 3
. GPU _ EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+
. RAM _ G.Skill RipJaws 4 schwarz DIMM Kit 32GB [using a default MSI XMP-Profil in BIOS]

. SSD _ Crucial MX200 500GB
. SATA _ Seagate Barracuda 7200.14 1TB

. CASE _ be quiet! Silent Base 800
. PA _ be quiet! Dark Power Pro 10 550W

. OS _ Windows 7 Pro, 64-bit

While working i never experinece freezes or other problems. But sometimes the pc crashes in the boot-phase. After searching a bit, I found out how to turn off the 'automatic restart after boot crash' option. I also installed a prog, called BlueScreenView, the readings of which allways show a certain ntoskrnl.exe to be at the root of all problems. Here you can see all the latest readings:

10.07. | KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED [0x0000001e] | ntoskrnl.exe [ntoskrnl.exe+72a40]
02.08. | PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA [0x00000050] | ntoskrnl.exe [ntoskrnl.exe+72a40]
03.08 | BAD_POOL_CALLER [0x000000c2] | ntoskrnl.exe [ntoskrnl.exe+72a40]
04.08 | BAD_POOL_HEADER [0x00000019] | ntoskrnl.exe [ntoskrnl.exe+72a40] / fltmgr.sys [fltmgr.sys+4785]
07.08 | BAD_POOL_HEADER [0x00000019] | ntoskrnl.exe [ntoskrnl.exe+1a9cbe] / NETIO.SYS [NETIO.SYS+3fc7] / tcpip.sys [tcpip.sys+1443e0]
12.08 | PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA [0x00000050] | ntoskrnl.exe [ntoskrnl.exe+72a40]
14.08 | PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA [0x00000050] | ntoskrnl.exe [ntoskrnl.exe+72a40]
15.08 | PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA [0x00000050] | ntoskrnl.exe [ntoskrnl.exe+72a40] / Wdf01000.sys [Wdf01000.sys+cd4c]

As you see, the boot-problems don't occur by every system start. I use the PC every day, but the boot fails happen just randomly. Or am I wrong?

I would be really glad if you could help me with this issue, because it's a problem beyond my competence.

Thanks in advance.
unLive is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-17-2015, 03:00 AM   #2
Registered Member
 
NenjiAvero's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bosnia and Herzegovina
Posts: 65
OS: Windows 10 Pro



Not saying it has to be, but I had the same problem and solved it by replacing a faulty memory module.
NenjiAvero is offline  
Old 08-17-2015, 03:04 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: Win7 Pro [64-bit]



Quote:
Originally Posted by NenjiAvero View Post
Not saying it has to be, but I had the same problem and solved it by replacing a faulty memory module.
Thanks. I have some questions to this possible solution:
  1. How did you know which module is faulty?
  2. Did a MemCheck show the problem?
unLive is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-17-2015, 08:31 AM   #4
TSF Enthusiast
 
Join Date: Jul 2009
Location: Australia
Posts: 2,779
OS: W7 Home Premium 64 Bit

My System


Open a command prompt in elevated mode as Administrator and run "sfc /scannow" without the parenthesis.
This should find any file system errors and fix them, some errors it can't automatically correct and will need further assistance.
Panther063 is offline  
Old 08-17-2015, 08:42 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: Win7 Pro [64-bit]



Quote:
Originally Posted by Panther063 View Post
Open a command prompt in elevated mode as Administrator and run "sfc /scannow" without the parenthesis.
This should find any file system errors and fix them, some errors it can't automatically correct and will need further assistance.
Thank you. Just did it. According to 'scannow' there aren't any system errors.
unLive is offline  
Old 08-17-2015, 10:22 AM   #6
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 68,193
OS: win 10 Home



Bug Check 0x1E: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...or=-2147217396
Test your ram Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool
RAM - Test with Memtest86+ - Windows 7 Help Forums
__________________






Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline  
Old 08-17-2015, 02:26 PM   #7
Registered Member
 
NenjiAvero's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bosnia and Herzegovina
Posts: 65
OS: Windows 10 Pro



Quote:
Originally Posted by unLive View Post
Thanks. I have some questions to this possible solution:
  1. How did you know which module is faulty?
  2. Did a MemCheck show the problem?

Hey,

I planned on doing a MemCheck, but decided to try the old-fashion way first. I took out one module, and used the computer for an hour or so, stressing all the hardware as much as possible (many apps open, games, chrome and firefox). It BSOD'd again.

Then returned the module into the slot, and removed the one that was left there and voila! No problems ever after! :)
NenjiAvero is offline  
Old 08-18-2015, 12:04 AM   #8
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: Win7 Pro [64-bit]



Hi

@joeten _ thanks. memtest ran for 11 hours straight (3 full passes) and didn't find any errors. I guess it's something else.

@NenjiAvero _ thank you too. the thing is, that I don't get blue screens while working; it happens either on startup or not at all... memtest doesn't get any errors.

but here some other possible direction: After setting up the pc, at first there weren't such problems with blue screen at start up. This issues began to appear after I f*cked up updating BIOS. I had installed all the MSI firmware and the Update Manager suggested updating BIOS while in Windows. I agreed and it was a big mistake. The installation failed and the pc wasn't bootable anymore. Luckily, my mainboard has a bios switch for such cases. Using this, I switched to BIOS2 and was able to start the pc normally. After some failed tries, I finally managed to flash a BIOS update over the corrupt BIOS1 and it worked again. I didnt't reset CMOS.
Now I run BIOS1 in Version 1.8 and BIOS2 - in the default Version 1.7. It doesn't matter however, which BIOS I switch to - the boot problems occur by both.
unLive is offline  
Old 08-18-2015, 01:29 AM   #9
TSF Enthusiast
 
Join Date: Jul 2009
Location: Australia
Posts: 2,779
OS: W7 Home Premium 64 Bit

My System


Not all Ram is compatible with X99 systems, it may pay to try another brand of Ram listed on the QVL.
Also are you using wireless or Ethernet connection for your Internet?
Panther063 is offline  
Old 08-18-2015, 01:39 AM   #10
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: Win7 Pro [64-bit]



Quote:
Originally Posted by Panther063 View Post
Not all Ram is compatible with X99 systems, it may pay to try another brand of Ram listed on the QVL.
Also are you using wireless or Ethernet connection for your Internet?
I'm using Ethernet.

But here's something interesting: In the morning, I tried going through the other points, that may cause such random blue screens (RAM / NTFS problems / Antivirus software) and I decided to test my drives. At first I tested with CrystalDiscInfo and everything was ok. After that I tried chkdsk. The first time it ran, there was a blue screen at about 70%. I had to manually restart. This time chkdsk fulfilled the 100% with no problem, but the PC didn't want to start Windows after that. The same two steps repeated once again. It was not until the fifth time, that chkdsk ran to 100%, the pc did a reset and went smoothly to loading the Win Desktop.
What does it mean?
unLive is offline  
Old 08-18-2015, 01:45 AM   #11
TSF Enthusiast
 
Join Date: Jul 2009
Location: Australia
Posts: 2,779
OS: W7 Home Premium 64 Bit

My System


A drive error would be reported as such and as you have tested the file system that shouldn't be at fault either.
To me it indicates a fault in the BIOS, or boot manager on the drive.
Does this occur in SAFE mode also?
Panther063 is offline  
Old 08-18-2015, 01:54 AM   #12
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: Win7 Pro [64-bit]



Quote:
Originally Posted by Panther063 View Post
A drive error would be reported as such and as you have tested the file system that shouldn't be at fault either.
To me it indicates a fault in the BIOS, or boot manager on the drive.
Does this occur in SAFE mode also?
After all that I tested, searched and discussed online, the range of possible wrongdoer is reduced to:

A/ BIOS problems
B/ faulty Power Adapter

Regarding A/ I could possibly reset CMOS flash both BIOS1 & BIOS2 with the latest update. Am I right?
Regarding B/ I should purchase a new power adapter and replace the old one, as I don't have a powerful-enough second power adapter to test with.

Or are there any other tests I could run?
unLive is offline  
Old 08-18-2015, 02:01 AM   #13
TSF Enthusiast
 
Join Date: Jul 2009
Location: Australia
Posts: 2,779
OS: W7 Home Premium 64 Bit

My System


I would try flashing the BIOS with the latest update, but be wary of MSI's tool, Live Update. It has in the past bricked Motherboards, I'm not sure if it has improved.
Your Power Supply Unit should be ample for your needs and would cut out under load if inadequate, not during boot.
Panther063 is offline  
Old 08-18-2015, 02:20 AM   #14
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: Win7 Pro [64-bit]



Quote:
Originally Posted by Panther063 View Post
I would try flashing the BIOS with the latest update, but be wary of MSI's tool, Live Update. It has in the past bricked Motherboards, I'm not sure if it has improved.
Thanks you.

I would never ever flash BIOS under Windows again. This time, I'd make it the right way - using the 'M-Flash' button in BIOS. The question is - should I reset both BIOS1 & BIOS2 before flashing? And how do I reset them - through a CMOS reset or in some other way? And should I backup everything - does all the stuff go away by reseting?

ps_ I have Click BIOS 4.
unLive is offline  
Old 08-18-2015, 09:06 AM   #15
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: Win7 Pro [64-bit]



Here's what Windows Event Viewer has to offer fot the last two days:

18.08 10:00:57 [Fehler : WMI] Ereignisfilter mit Abfrage "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" konnte im Namespace "//./root/CIMV2" nicht reaktiviert werden aufgrund des Fehlers 0x80041003. Ereignisse können nicht durch diesen Filter geschickt werden, bis dieses Problem gelöst ist.
18.08 10:00:50 [Kritisch : Kernel-Power] Das System wurde neu gestartet, ohne dass es zuvor ordnungsgemäß heruntergefahren wurde. Dieser Fehler kann auftreten, wenn das System nicht mehr reagiert hat oder abgestürzt ist oder die Stromzufuhr unerwartet unterbrochen wurde.
18.08 07:58:02 [Fehler : WMI] Ereignisfilter mit Abfrage "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" konnte im Namespace "//./root/CIMV2" nicht reaktiviert werden aufgrund des Fehlers 0x80041003. Ereignisse können nicht durch diesen Filter geschickt werden, bis dieses Problem gelöst ist.
18.08 07:57:51 [Warnung : Winlogon] Windows befindet sich im Benachrichtigungszeitraum.
17.08 20:40:30 [Fehler : WMI] Ereignisfilter mit Abfrage "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" konnte im Namespace "//./root/CIMV2" nicht reaktiviert werden aufgrund des Fehlers 0x80041003. Ereignisse können nicht durch diesen Filter geschickt werden, bis dieses Problem gelöst ist.
17.08 20:37:16 [Fehler : Disk] Der Treiber hat einen Controllerfehler auf \Device\Harddisk2\DR2 gefunden.
17.08 20:37:15 [Fehler : Disk] Der Treiber hat einen Controllerfehler auf \Device\Harddisk2\DR2 gefunden.
17.08 20:34:25 [Warnung : User Profile Service] Es wurde festgestellt, dass Ihre Registrierungsdatei noch von anderen Anwendungen oder Diensten verwendet wird. Die Datei wird nun entladen. Die Anwendungen oder Dienste, die Ihre Registrierungsdatei anhalten, funktionieren anschließend u. U. nicht mehr ordnungsgemäß.

DETAIL -
1 user registry handles leaked from \Registry\User\S-1-5-21-162162713-1376149134-3982196315-1000_Classes:
Process 9144 (\Device\HarddiskVolume2\Windows\System32\WUDFHost.exe) has opened key \REGISTRY\USER\S-1-5-21-162162713-1376149134-3982196315-1000_CLASSES

17.08 20:34:25 [Warnung : User Profile Service] Es wurde festgestellt, dass Ihre Registrierungsdatei noch von anderen Anwendungen oder Diensten verwendet wird. Die Datei wird nun entladen. Die Anwendungen oder Dienste, die Ihre Registrierungsdatei anhalten, funktionieren anschließend u. U. nicht mehr ordnungsgemäß.

DETAIL -
5 user registry handles leaked from \Registry\User\S-1-5-21-162162713-1376149134-3982196315-1000:
Process 1692 (\Device\HarddiskVolume2\Program Files\AVAST Software\Avast\AvastSvc.exe) has opened key \REGISTRY\USER\S-1-5-21-162162713-1376149134-3982196315-1000
Process 1692 (\Device\HarddiskVolume2\Program Files\AVAST Software\Avast\AvastSvc.exe) has opened key \REGISTRY\USER\S-1-5-21-162162713-1376149134-3982196315-1000\Software\Policies\Microsoft\SystemCertificates
Process 1692 (\Device\HarddiskVolume2\Program Files\AVAST Software\Avast\AvastSvc.exe) has opened key \REGISTRY\USER\S-1-5-21-162162713-1376149134-3982196315-1000\Software\Microsoft\SystemCertificates\Root
Process 1692 (\Device\HarddiskVolume2\Program Files\AVAST Software\Avast\AvastSvc.exe) has opened key \REGISTRY\USER\S-1-5-21-162162713-1376149134-3982196315-1000\Software\Microsoft\SystemCertificates\trust
Process 1692 (\Device\HarddiskVolume2\Program Files\AVAST Software\Avast\AvastSvc.exe) has opened key \REGISTRY\USER\S-1-5-21-162162713-1376149134-3982196315-1000\Software\Microsoft\SystemCertificates\SmartCardRoot

A problem with AVAST?
unLive is offline  
Old 08-18-2015, 11:05 AM   #16
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 68,193
OS: win 10 Home



Only way to find out is use the avast removal tool and use Microsoft Security Essentials for testing purposes https://avast-removal-tool.com/
__________________






Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline  
Old 08-18-2015, 11:36 AM   #17
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: Win7 Pro [64-bit]



Done, thanks. Now let's hope it gets better.
unLive is offline  
Old 08-18-2015, 11:59 PM   #18
Administrator
Manager, Microsoft Support
Acting Manager, Security
BSOD Kernel Dump Expert
Microsoft Windows Insider MVP
 
jcgriff2's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Sep 2007
Location: New Jersey Shore
Posts: 34,338
OS: Windows 10, 8.1 + Windbg :)



Hi. . ..

ntoskrnl.exe is the Windows NT Kernel and is absolutely not the cause of your system crashes; it is merely listed as a default in the BSODs.

The bugchecks you listed in post #1 -
0x50 - invalid memory referenced
0xc2 - thread is making a bad pool request
0x1e - thread threw an exception; the likely exception = 0xc5 = memory access violation
0x19 - corrupt pool header

"pool" refers to memory.

What they share in common is an issue with RAM or other hardware failure affecting RAM's ability to properly hold kernel code.

Be sure to run memtest86+ one stick at a time and alternate the slots - Test RAM With Memtest86+ - Sysnative Forums

The underlying unknown hardware failure could be anything - mobo, PSU; over-clocking

SSDs can also cause RAM-like bugchecks to appear. Be sure that your SSD's firmware is updated - Crucial SSD Firmware Updates

Regards. . .

jcgriff2

`
jcgriff2 is offline  
Old 08-19-2015, 12:47 AM   #19
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: Win7 Pro [64-bit]



Hi jcgriff2,

thank you for the detailed response.

I used Memtest86+. It ran for 11 hours straight and managed 3,5 passes without finding any errors...
I used chkdsk for my two harddisks and also no error was found. However I will now Update the Crucial Firmware.

I'm also not overclocking, as I don't really understand it. The only thing is, I use the default xmp profile for my MSI Click Bios 4 for my RAM. But the problems occur also when the xmp profile is switched off.

I will copy here the reading of the Win Event Viewer (sorry, they're in german, I tried translating the important parts):

19.08 _ In the morning [no problems/blue screen during start]

19.08 0850 [Warning : Whea-Logger] Behobener Hardwarefehler. [ fixed hardware-error]
Komponente: Stammanschluss für PCI-Express [ master connection for PCI-Express]
Fehlerquelle: Erweiterte Fehlerberichterstattung (PCI-Express) [ extended error report]
Bus/Gerät/Funktion: 0x0:0x3:0x0
Lieferanten-ID/Geräte-ID: 0x8086:0x2f08
Klassencode: 0x30400
Die Details dieses Eintrags beinhalten weitere Informationen.

19.08 08:00:41 [Error : WMI] Ereignisfilter mit Abfrage "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" konnte im Namespace "//./root/CIMV2" nicht reaktiviert werden aufgrund des Fehlers 0x80041003. Ereignisse können nicht durch diesen Filter geschickt werden, bis dieses Problem gelöst ist. [ Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA" Win32_Processor "AND TargetInstance.LoadPercentage> 99" could not be reactivated because of the error 0x80041003 in the namespace "//./root/CIMV2". Events can not be delivered through this filter until the problem is solved.]

19.08 08:00:31 [Warning : Search] Windows Search wird gestartet, und der alte Suchindex wird entfernt {Ursache: Angeforderte Anwendung}. [ Windows Search starts and the old search index is being deleted]

18.08 (Evening) _ Many problem-free restarts after installing Win/Sys-Updates

18.08 21:13:00 [Warning : WMI] Ein InvProv-Anbieter wurde im WMI-Namespace (Windows-Verwaltungsinstrumentation) Root\cimv2 zur Verwendung des Kontos "LocalSystem" registriert. Dieses Konto ist ein privilegiertes Konto, d. h. der Anbieter kann Sicherheitsverletzungen verursachen, wenn der Identitätswechsel für Benutzeranforderungen nicht korrekt ausgeführt wird. [ A InvProv provider was registered (Windows Management Instrumentation) root \ cimv2 to use the account "LocalSystem" in the WMI namespace. This account is a privileged account, ie the provider may cause security breaches, if the impersonate user requests may not work properly.]

18.08 21:13:00 [Error : WMI] Ereignisfilter ...

18.08 21:12:59 [Warning : Winlogon] Der Anmeldebenachrichtigungsabonnent <TrustedInstaller> hat 301 Sekunden benötigt, um dieses Benachrichtigungsereignis (CreateSession) zu bearbeiten.[ needed 301 seconds to process this notification event]

18.08 21:09:59 [Error : DistributedCOM] Der Server "{752073A1-23F2-4396-85F0-8FDB879ED0ED}" konnte innerhalb des angegebenen Zeitabschnitts mit DCOM nicht registriert werden.[ couldn't register DCOM in the declared period of time]

18.08 20:58:02 [Warning : ASP.NET 4.030319.0] Die Aktualisierungen an der IIS-Metabase wurden abgebrochen, weil IIS auf diesem Computer entweder nicht installiert oder deaktiviert ist. Wenn ASP.NET zur Ausführung in IIS konfiguriert werden soll, installieren bzw. aktivieren Sie IIS und registrieren ASP.NET erneut mit aspnet_regiis.exe /i.[ the metabase upadate failed because IIS is not installed or deactivated on this pc; if you want to use ASP.NET, activate IIS and register ASP.net once againg, using aspnet_regiis.exe]

18.08 20:57:47 [Warning : RestarManager] Die Anwendung "C:\Windows\System32\SearchFilterHost.exe'"(PID 2992) kann nicht neu gestartet werden - Die Anwendungs-SID stimmt nicht mit der Dirigenten-SID überein..[ the application-SID doesn't correspond to the conductor/director-SID]

18.08 20:57:34 [Warning : RestarManager] Die Anwendung "C:\Windows\System32\mmc.exe'"(PID 2748) kann nicht neu gestartet werden - Die Anwendungs-SID stimmt nicht mit der Dirigenten-SID überein..[ the application-SID doesn't correspond to the conductor/director-SID]

18.08 20:57:34 [Warning : RestarManager] Die Anwendung "C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience\GFExperience.exe'"(PID 2476) kann nicht neu gestartet werden - Die Anwendungs-SID stimmt nicht mit der Dirigenten-SID überein..[ couldn't start GFExperience.exe; the application-SID doesn't correspond to the conductor/director-SID]

18.08 20:25:39 [Error : Service Control Manager] Der Dienst "Netzwerklistendienst" ist vom Dienst "NLA (Network Location Awareness)" abhängig, der aufgrund folgenden Fehlers nicht gestartet wurde:
Der Abhängigkeitsdienst oder die Abhängigkeitsgruppe konnte nicht gestartet werden.[ dependency service won't start]

18.08 20:25:38 [Error : DistributedCOM] Bei DCOM ist der Fehler "1084" aufgetreten, als der Dienst "WSearch" mit den Argumenten "" gestartet wurde, um den folgenden Server zu verwenden[ error 1084 occured as WSearch started]:
{7D096C5F-AC08-4F1F-BEB7-5C22C517CE39}

18.08 20:25:30 [Error : Service Control Manager] Das Laden folgender Boot- oder Systemstarttreiber ist fehlgeschlagen [ the loading of these failed]:
AFD / aswRdr / aswRvrt / aswSnx / aswSP / aswVmm / CSC / DfsC / discache / NetBIOS / NetBT / nsiproxy / Psched / rdbss / snapman / spldr / tdx / Wanarpv6 / WfpLwf
unLive is offline  
Old 08-19-2015, 06:21 AM   #20
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 68,193
OS: win 10 Home



The test should be run for at least 7 passes.
__________________






Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] help!!!! guy gone crazy with bluscreans!!!:@:@
i have an intel dh55hc motherboard in my pc i built my pc during summertime and at that time i got the patriot ram ... the whole stock had problems .. (they work with onestick bt the pc wont boot with 2 sticks) so i had a stick of 2gigs of that ram .. then i upgraded it with a kingston ram ..and...
avok95 Motherboards, Bios & CPU 21 11-17-2013 06:14 AM
Win32.downloader.gen found by spybot
Hi there, I just ran my Spybot program and it found Win32.downloader.gen. After it ran I checked fix problems button. It showed that it fixed it, but I want to make sure. I have run the gmer and dds programs and will attach them for you. My computer has been running slow also. Thank you in...
garquillo Resolved HJT Threads 19 08-24-2013 05:40 PM
Sony Vaio wont boot just black blank screen (but on)
Problems started a couple weeks ago, but unrelated to booting. First off, the laptop started to freeze when I would use the internet and be on websites that uses a lot of Flash, specifically websites like CNN, which has many videos. This would occur EVERY time. After a while I figured it might...
dremaniac Laptop Support 1 08-14-2013 11:36 AM
BSOD ntoskrnl.exe
BSOD ntoskrnl.exe Hi all, I have been getting BSOD every once in a while and after starting laptop. HP pavilion dv6 Notebook pc Home premium Windows 7 amd phenom(tm) II p960 quad -core processor 1.80 ghz 6.00 gb (5.74 gb usable) 64 bit.
immigranta BSOD, App Crashes And Hangs 8 12-14-2012 08:42 AM
0X000000F4
Hello- Randomly my HP Pavilion running XP crashes with: 0X000000F4 0X000000003 0X8ACC9298 .... Any Clues- I ran all hardware tests with no issues. Thanks, Jeff
jfuchs10 BSOD, App Crashes And Hangs 9 08-15-2012 07:52 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 01:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts