Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 , Windows Vista Support

User Tag List

no wifi or enthernet cable working !!!

This is a discussion on no wifi or enthernet cable working !!! within the Windows 7 , Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Computer OS - Windows 7 Computer Model - HP PRESARIO CQ56-219WM REASON, I JUST REFORMATTED MY PC TO CLEAR ALL


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-20-2012, 06:33 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
OS: windows 7


Cry

Computer OS - Windows 7

Computer Model - HP PRESARIO CQ56-219WM

REASON, I JUST REFORMATTED MY PC TO CLEAR ALL THE VIRUSES AND SUCH.. THEN WHEN I AM DONE I NOTICE I CANNOT CONNECT TO ANY NETWORK, SHOES I HAVE NO WIFI DRIVER INSTALLED , BUT ALSO I CANT CONNECT WITH A ETHERNET CABLE I WENT TO DEVICE MANAGER AND THERE IS A YELLOW THING ON MY NETWORK, SO IF ANYONE KNOW HOW I CAN FIX THIS PLEASE REPLY...

THINGS I HAVE DONE , OK SO I DOWNLOADED PRETTY MUCH ALOT OF DRIVERS FROM HP SUPPORT PAGE WHERE THEY GOT THERE DRIVERS. I INSTALLED MANY UPDATED MY BIOS AND EVERYTHING. AND STILL NOTHING IF ANYONE GOT A SOLUTION PLEASE POST A REPLY HERE. THANKS IN ADVANCE ,

DAVID
dphracker is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-20-2012, 07:04 PM   #2
Moderator Hardware Team
 
oscer1's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: wisconsin
Posts: 12,964
OS: windows 10

My System


hi welcome to TSF,

you will need to install the drivers for any yellow mark in device manager. go to hp support site and get drivers from their. starting with the chipset driver. download them from the computer you are on now and save to flash drive or disk and transfer them to no internet one. Software & Driver Downloads Compaq Presario CQ56-219WM Notebook PC - HP Customer Care (United States - English)
__________________

Mark thread solved under thread tools when issue has been resolved.
oscer1 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Laptops connect to WIFI but no internet working
I have an HP desktop which I'm using to type this. I have a Cisco E2500 router connected to this computer via ethernet. my kids both have laptops, with Windows XP. I've had this router for months, and it connects fine to everything (Wii, Ipod touch (four of them), LG Revue in game room and my...
bogumilb Networking Support 1 02-18-2012 03:43 PM
Wifi not working on dell 1420
hey i have a dell inspiron 1420 and my internet is not working at all. it is picking up the wireless router at my home and i have full bars but when i go on to the internet explorer or google chrome it saying "cannot load page check connection". ive been trying to fix it for the past 6 hours now...
sudith Networking Support 2 11-13-2011 01:49 AM
Convert Cable internet to wifi
I have a cable internet.There is no other hardware that connects to the Cable.There is no modem or router.Just the RJ45 cable that I plug in to my laptop and go online.Now,I want to convert this to wifi.Please help me with what router/modem will I require and possibly with the model number and...
lakshmikpanja Modems/Cable/DSL/Satellite 1 09-06-2011 10:44 AM
WiFi not working. HELP!
I am about to throw this damn thing out the window! I haven't had my mac for too long (about a month or so). The other day I was torrenting something that was 40 gig. I got bored and cancelled it downloading at about 200mb. Then my internet became slow for the rest of the day, then cut out....
jamesington Mac Support 2 03-17-2011 11:04 PM
iPhone 1st gen wifi not working
I have an iPhone 1st gen. It is not jailbroken, and never has been. It won't connect to wifi most of the time and, when it actually does connect, It will only stay connected for a few minutes then it will disconnect, even if I'm right beside the router. It's not just my wifi at home though, I've...
Shad0wsnake Apple iOS 7 02-09-2011 06:16 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 04:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts