User Tag List

Login Problem

This is a discussion on Login Problem within the Windows 7 , Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi, I really need help. Yesterday I removed my password cuz my young's brother detention was over, and I think


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-30-2012, 12:09 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
OS: Windows 7 Home Premium


Cry

Hi, I really need help. Yesterday I removed my password cuz my young's brother detention was over, and I think I also removed the name of the account (the original account , admin, that I got when I bought the PC) Today, I turned on the pc , and I only saw the "Guest" account. I can login my old account :( I already tried lots of Command Prompt commands but I got Access Denied in all of them, as Im on the Guest account . I don't have permission to do anything . Please help me recover my old account with all my stuff!
Minado is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-30-2012, 12:36 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: India
Posts: 37
OS: win xp



Hi
My Name is Kaushal and I work for social media and community Team at Dell.
In order to help you better, i need some information about your computer.
1:-which computer model and operating system are you using?

Thanks
Dell Kaushal P
Dell Social Media Responder
Kaushal_dell is offline  
Old 07-30-2012, 01:16 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
OS: Windows 7 Home Premium



Hi, Thanks for replying, my computer is an Asus, and my OS is Windows 7 Home Premium.
EDIT: I've tried EVERYTHING, Im thinking about reinstalling my Windows 7. But, how can I get Windows 7 into a CD ? And will a 700mb CD be enough? thanks in advance.
Minado is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-30-2012, 01:30 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
OS: Windows 7 Home Premium



I would appreciate some help as soon as possible.
Minado is offline  
Old 07-30-2012, 01:38 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: India
Posts: 37
OS: win xp



Minado :
Hi i would like to inform you that windows 7 can not be burned in cds however you need to arrange the Dvd for windows 7.
Kaushal_dell is offline  
Old 07-30-2012, 01:42 PM   #6
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
OS: Windows 7 Home Premium



I dont understand . How can I reinstall Windows 7?
Minado is offline  
Old 07-30-2012, 03:33 PM   #7
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,631
OS: Windows 10 64 bit

My System


Quote:
how can I get Windows 7 into a CD ? And will a 700mb CD be enough?
AS Kaushal Dell explained, You cannot put Windows 7 on a CD, it is too small you need a DVD. Besides, you cannot just copy Windows from an installed computer. You need to use a Recovery disc, or a Microsoft Windows DVD.
As for your problem, try enabling the Hidden Administrator account, you will need to have the Admin password that was set when the computer was installed, if you didn't set one, leave it blank.
spunk.funk is offline  
Old 07-31-2012, 03:32 AM   #8
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
OS: Windows 7 Home Premium



I cant enable the hidden Admin account because I cant Run CMD as Administrator, as I am stuck in my guest account.. I am going to reinstall my OS , I have a Windows 7 ISO file that my friend borrowed to me , I just have to burn it into a DVD and boot it right?
Minado is offline  
Old 07-31-2012, 11:24 AM   #9
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,631
OS: Windows 10 64 bit

My System


Yes,you would burn it to DVD, but you must burn the ISO image, not as a Data Disc, but using an image burner like IMGBurn in my signature.
Before you reinstall, restart the computer and press F8 and choose Safe Mode with Command Prompt and try Enabling the Hidden Administrator account.
spunk.funk is offline  
Old 07-31-2012, 02:47 PM   #10
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
OS: Windows 7 Home Premium



That would be great Spunk.Funk , the problem is: Ok, I go to Safe Mode with Command Prompt , then I get into the Login Screen , but It doesnt let me login the Guest Account , it gives me this error: "Windows couldn't get into SENS service." -> (This translation of the error to English isn't totally accurate, my OS is in Portuguese.) So, I cant login the Guest Account or the Admin account , how can I get the Command Prompt up? :/ Getting the Command Prompt in Safe Mode would solve my problem, the problem is , I cant see a way to get it .
Minado is offline  
Old 07-31-2012, 02:50 PM   #11
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
OS: Windows 7 Home Premium



EDIT: I dont have the the ISO file, I just got a bunch of Windows 7 Files. Now I dont know what to do :/, If you could help me get Command Prompt in Safe Mode, I wouldnt need to reinstall my OS .
Minado is offline  
Old 07-31-2012, 03:33 PM   #12
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,631
OS: Windows 10 64 bit

My System


We cannot assist you with password retrieval, You should be able to enable the Hidden Admin account if you know the admin password.
spunk.funk is offline  
Old 08-01-2012, 06:08 AM   #13
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
OS: Windows 7 Home Premium



When I go into Safe Mode , in the login screen I can see the account "Administrator" but my old Password doesn't work, any password works! :(
And I can't login my Guest Account either because it gives me a "Sens" error ..
Minado is offline  
Old 08-01-2012, 11:58 AM   #14
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,631
OS: Windows 10 64 bit

My System


Quote:
you will need to have the Admin password that was set when the computer was installed, if you didn't set one, leave it blank.
spunk.funk is offline  
Old 08-01-2012, 04:38 PM   #15
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
OS: Windows 7 Home Premium



I did set one , but 1 day before this all happened, I removed the password, and the name of the Account . Now I try that password and leaving it blank and It doesnt work. I dont understand!!
Minado is offline  
Old 08-01-2012, 04:43 PM   #16
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,631
OS: Windows 10 64 bit

My System


You cannot remove the Built In Administrator account, it is a part of the OS. The Built in Administrator Password will be different then your Admin user account password.
spunk.funk is offline  
Old 08-01-2012, 04:45 PM   #17
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
OS: Windows 7 Home Premium



So, the Built-In account is my main Account, where all my stuff is right? Why did it dissapear from my login screen and how can I get it back. And how can I find the Administrator password ? :/
Minado is offline  
Old 08-01-2012, 05:04 PM   #18
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,631
OS: Windows 10 64 bit

My System


In Windows 7 and Vista, there is a Hidden Built in Administrator account it is called Administrator. Then you have your User account (usually your name or if it's a name brand computer that has Windows Pre-Installed, it may bre something like Owner, which is an Administrator user. This account would have all of your files in it. In XP, if you booted into Safe Mode, you could access this built in administrator account, if you knew the password. In Vista and 7 you have to Enable the Hidden Administrator account
spunk.funk is offline  
Old 08-01-2012, 05:21 PM   #19
Registered Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
OS: Windows 7 Home Premium



I see, but If I didn't set the password for this built in Administrator account, why can't I acess it? How can I find the password? I need a solution.
EDIT: I cant the command in CMD "net user Administrator active:yes" I get the error "Error 5 , Acess Denied" :(
Minado is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Successful login redirects back to login page after satellite upgrade
I sure hope someone here can help me. I'm getting desperate! I have a website account with fatcow. I created the website with Dreamweaver software and uploaded it to fatcow via port 21. My internet connection was via xplornet and I had no access problems. I upgraded to xplornet's new g4...
myras Protocols and Routing 25 05-03-2012 11:25 AM
[SOLVED] Facebook login problem
Hi All, am facin problem if I try to login in my facebook account asking for username and password then it redirect me again to the login screen again and again. if anyone have the solution please help me am able to login from other desktop , just the problem exist on my laptop few days...
rawahi793 Internet Explorer & Edge Forum 5 10-02-2011 06:47 AM
BSOD Help
I'm a bit of a noob, so I hope I did the correctly. I'm running windows 7. 64 bit. This computer has always had Windows7 on it, and it came with the computer. The computer is 1.5 years old and has always done this. Intel(r) Core(tm)2 Quad CPU [email protected] 2.66GHz 2.67GHz Video Card: Nvidia...
sasarai1987 BSOD, App Crashes And Hangs 4 06-15-2011 11:46 PM
Network connection problem when login is required
Hi, when I try to connect to a network where is required a login in the first webpage I cannot have internet access, but only local access. I mean: even for free internet connection, sometimes they require you to connect to their network, then open the browser that is automatically direct to...
einger Networking Support 1 06-15-2011 03:47 PM
Halo 2 Won't install i hate it...
Hey, I just bought halo 2 at the store and i tought hmm fun game but then when i wanted to install the game it says Microsoft directx has stopped working and then i can't install the game... because i need to close the installation. I already have DX. 11 And got HD Readen 4770, AMD...
Takehofstra Game Installation Support 1 02-26-2011 07:39 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 10:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts