Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 , Windows Vista Support

User Tag List

I got lots of issues...I don't know where to begin..

This is a discussion on I got lots of issues...I don't know where to begin.. within the Windows 7 , Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Okay, Im currently having a whole lotta issues with my laptop. I don't know if it is Virus's or Spyware


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-08-2011, 08:11 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 24
OS: vista



Okay, Im currently having a whole lotta issues with my laptop. I don't know if it is Virus's or Spyware that is causing the problems. I don't know if its just my computer acting up. Im not sure. So I wasn't really sure where I should post my question. If I posted in the wrong section, please forgive me.

Okay, well now that I think about it, I think all the problems may have started with a virus. Again, Im not really sure.
About a week or two ago I was playin on the internet like usual, and suddenly I got a pop up asking me if I want to execute some weird file called "setup (&it had a whole bunch of random numbers after it).exe
I said No of course. It happened maybe two more times, and each time I said No. Then suddenly it came up again and was gone and then some thing happened. My computer starts telling me that my hard drive was not found. Or that I had drive errors. And some Windows Defragment screen kept coming up saying I needed to defragment my computer. I kept trying to click off of it and it kept coming back up. I was uable to do anything on my computer at that point.
I usually do have Panda running, but Im having issues with that also. I actually purchased the Panda and for some reason I can not activate it. So i guess it wsnt doing its job that time.
So I think I finally got Panda to run and I have no clue what was found or what I did to make the defragmenter thingy stop.
So then I ran my spybot, hijackthis, and then I did a registry cleaner program. I used the one called Powersuite. Or actually it was called Registry Booster. Was that a bad idea?
Well it said I had a whole lotta errors and problems. I let it fix em all. Of course I did a backup first, just incase.
Well I seem to have issues with my internet now. My Firefox keeps crashing. If I get it to open, it is so slow, its ridiculous. Im connected using a high speed cable modem, so my internet should be kinda quick. I tried using IE instead and it too is so slow now. It always freezez and takes a lot longer to do whatever it is I want it to do. Even when I had the big issues, I never had any internet connection issues or problems. Well other than my Flash player constantly crasing in Firefox. But other than that, the internet was never slow or laggy as it is now.

I know I said a lot of crap. Prolly a bit confusing. Prolly posted it in the wrong section also. Again, I apologize if I did. Please let me know.

So I would appreciate anyone's help, or input or anything. What programs could I run to maybe check for issues. Or anything..Im desperate now. I cant live without my laptop..

Its a HP Pavilion dv6000
Running Vista 32-bit

Thanks again guys!!
MissLaniSMS is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-08-2011, 08:55 PM   #2
Registered Member
 
snglnluvnit's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 239
OS: Mint 17.3/Win 8.1/Win 10



I would restart the machine in "Safe Mode with Networking"; you can accomplish this by restarting your machine and tapping on the "F8" key until you get a boot options screen. After you select the above "MODE", you can log onto Administrator if given the option, otherwise go ahead and logon to your normal account. Then go here; Download Malwarebytes Anti-Malware 1.50.1 - FileHippo.com and download file, saving to your desktop. Once it is downloaded go ahead and install, and allow it to update, then run a full system scan, and go ahead and remove what it automatically selected. Reboot into regular mode if it asks you to reboot, I would then again run another full scan to make sure. Good luck
snglnluvnit is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Performance issues [moved from Vista/ Windows 7]
Hello just to give a back log. I was having BSOD errors. I fixed it with a rebuildbcd, fix mbr and fix boot run from the cmd prompt with a win 7 recovery cd. So it fixed the annoying harsh case of BSOD. But I have been having some performance issues. Programs take about 6 to 10 seconds...
SuperChargers BSOD, App Crashes And Hangs 10 02-16-2011 07:39 PM
ATI HD3870 graphics card issues
Hi, I have the above graphics card and I've been having issues of it crashing whenever I play CoD2. During gameplay, it just crashes causing the card to reboot. I've taken it to a shop (after installing numerous drivers) and when they ran it up they couldn't find any problems. I presumed...
redP83 Video Card Support 1 02-16-2011 03:02 AM
Performance issues after BSOD recovery
Hello, Summary: I recently had isator.sys BSOD errors I think it was the TDSS virus. I basically with a recovery CD fixed boot, fixed MBR and rebuiltBCD at the command prompt screen. So my computer works now, without any BSOD issues. But I am now having some performance issues. Startup...
SuperChargers Resolved HJT Threads 25 02-01-2011 06:02 PM
[SOLVED] Internet phone/network issues
Hi I have often used this forum to search for answers to a few issues in the past, and have found the solutions to be very helpful, but I've not yet had the need to post myself. I am having a few issues which hopefully someone will be able to help out with as I am getting desperate for an...
truffle32 Networking Support 4 01-10-2011 06:11 AM
xbox 360 issues
hi guys, i recently purchased the F5D8236-4 v2 (01) belkin router, i have 2 laptops a mac and iphone all which connect no problems and no issues at all, i also have the new xbox 360 this is where my problems are, the problems i am having are random disconnects. lag issues and also party chat issues...
demonizer84 Networking Support 16 01-03-2011 12:19 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 12:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts