Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 , Windows Vista Support

User Tag List

Http > Https problem

This is a discussion on Http > Https problem within the Windows 7 , Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. My internet has the following problem: I cant open facebook or youtube with http . When I try, request times


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-12-2012, 12:16 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
OS: Windows 7 SP1


Arrow

My internet has the following problem:
I cant open facebook or youtube with http. When I try, request times out.
all the time I want to open them I should change http >> to >> https. I know it's S stands for secure connection and thing but this is really annoying.
still It's simple to change http with https, but the most annoying part is, that all the external links I try to open from Facebook are opened with HTTP, like this :
Code:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DRQ5ljyGg-ig&h=SAQFjVP-_AQHPeSLtLXRD5fHpvggng9olROSkaihM9VfEBg&enc=AZPUnXfInCazM4cS0S9g9A9rlaH3tFGQvqlhlk8bfdRScNi7Bm8ZTMvZIYnIdrp2ZgaZ4p2Sb_9mv3cf_8F2PosL
So I had to change them with https too.

I have tried almost every browser: Chrome, Opera, Comodo, IE. It does same in every of them.

Last time I also discovered that my Live Messenger didn't connect also, when I 'Troubleshoot' the problem it says Problem is in- Key Ports. maybe this information also will help you.

any solutions?
Thanks in advance
Georgian is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-13-2012, 04:48 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
OS: Windows 7 SP1



BUMP BUMP

anyone? :s
Georgian is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speaker Problem -- HK Soundsticks II not working
Hi all, First post here so sorry if I missed some rules. I bought HK Soundsticks II a few years ago, and recently they stopped working. The speakers would turn on, the sub would glow its usual blue light, but the input cable -- the green-tipped one which connects to the audio device -- didn't...
willrobin1 Sound Cards 6 03-25-2013 02:46 AM
Physical Memory Dump Problem
Hi..i have a Dell Inspiron N5010 laptop which i purchased last month..it was working fine until yesterday when i got a blue screen saying "Physical Memory Dump" . Ans since yesterday i have faced this problem 3 times and every time the problem appears i have to restart my laptop. This is the...
ygssoni BSOD, App Crashes And Hangs 6 10-29-2011 05:21 AM
Speaker volume problem (not a noob question)
Hi guys, I couldnt find the most appropriate place to post this problem, so i went to the closest possible. Introduction i am running a very og Dell Windows XP with a Dell 5.1 speaker system and a Sigmatel audio card. When i returned home last monday i turned on my computer as usual, went and...
Yamahard Sound Cards 6 10-14-2011 01:02 AM
HTTP HTTPS FTP Error 12029
Hi I'm having similar problems =/ I followed your advise, and this is the information I get through the command prompt (Hope this helps - I'm a complete noob when it comes to computers XD) Microsoft Windows XP (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and...
XFrozenFlameX Networking Support 1 06-16-2011 12:05 PM
Limited Connectivity Problem (after few time of successfull network establishment)
Dear All, Hope u all will be f9. Now a days i m in hell of trouble i think due to my OS problem. I m using Window Vista 32-bit SP2 Home Premium. I am using Dell Studio 1537. I am facing this problem recently and i dont know what is the cause behind it. The problem is...
ushahzad Windows 7 , Windows Vista Support 5 01-28-2011 10:31 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 07:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts