Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 , Windows Vista Support

User Tag List

Can't boot normal, safe mode, or safe mode with c-prompt

This is a discussion on Can't boot normal, safe mode, or safe mode with c-prompt within the Windows 7 , Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Windows just downloaded an update to my ASUS x83V laptop and now I can't get it to boot up. I've


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-17-2012, 02:53 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
OS: Windows Vista SP2



Windows just downloaded an update to my ASUS x83V laptop and now I can't get it to boot up. I've tried booting in normal mode, last successful mode, safe mode, safe mode with command prompt and nothing works.

If trying to boot in safe mode it gets stuck on crcdisk.sys. When trying to boot in any mode it eventually hits the blue screen with a STOP error of 0x0000001E. I have also gotten 0x0000007E and 0x00000024.

I am positive it's the latest Windows Update that caused this because my computer at work, which also runs on Vista and is also an ASUS, had an update yesterday. When I came into work this morning and tried to start up it was unable to and did a start up repair. That didn't work but it gave me a system restore option which did work.

Unfortunately my ASUS laptop does not prompt me to do a repair nor a system restore. The recovery disk I have that came with the laptop only allows me to do a restore which erases everything on my HD.

I'm only somewhat computer savvy; better at working with them than fixing them so please try to put things in layman's terms. Thank you!
dbashur is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting up fine in safe mode but blue screen with normal mode
Hey, I am having a problem with a laptop, I am getting a blue screen when starting in normal mode, but if I start in safe mode it starts up and logs in fine. I am not being told what is causing a problem, just to uninstall any new programs/hardware, but nothing has been installed at all. ...
John D2 Windows 7 , Windows Vista Support 1 11-07-2012 12:38 PM
[SOLVED] Hello, Need help. Windows Vista!
Hello, First I'd like to say I have nearly no experience with trouble shooting a computer, so please be patient with me. All help is greatly appreciated. I'm not sure what's wrong with my computer. Its been really slow lately and I've been getting the "Windows Host Process has stopped working"...
Ishyboy1993 Windows 7 , Windows Vista Support 3 12-28-2011 02:25 PM
after system 'Repair' safe mode works 'BLACK' screen at normal reboot
As the title says. After system 'Repair' safe mode works 'BLACK' screen at normal reboot. Win XP media edition sp 2 dell dimension e520 Could not boot up today "Windows\system32\config\system" file corrupted or missing. Went for System "repair" --only problem I noticed was Dell...
Zappafrank Windows XP Support 3 12-06-2011 07:33 PM
New Hardware - Unable to boot or enter Safe Mode
Aloha, Thank you for reviewing my concern. I bought the HP Webcam HD-3100 and installed it on my Gateway laptop running Windows XP. One day after I tried to boot, its doing the constantly trying/bar loading at the welcome menu thing. I've review several posts about this already. I did...
JelleBones Laptop Support 2 01-07-2011 12:52 PM
Xp prof won't boot in safe mode
Hi. I am working on a Dell Vostro 220 running XP Prof. sp3. The system hangs, so I reboot and it hangs again at the Windows splash screen. I try re-booting in safe and it hangs at Mup in all four options in safe. I have done the following: Ran a memtest, Hirens HDD regenerator, PC-Check 6.21,...
geno368 Windows XP Support 8 12-31-2010 04:36 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts