Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 , Windows Vista Support

User Tag List

Black Screen BEFORE Login screen and AFTER Windows 7 logo/loading!

This is a discussion on Black Screen BEFORE Login screen and AFTER Windows 7 logo/loading! within the Windows 7 , Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hey, need some help yet again! Yesterday, I downloaded Mission Against Terror (New MMOFPS), and I downloaded it. Upon updating


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-22-2010, 02:17 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 7
OS: Windows 7 x86



Hey, need some help yet again!

Yesterday, I downloaded Mission Against Terror (New MMOFPS), and I downloaded it. Upon updating with the patcher, my laptop went haywire. It started opening up random IE windows, slow speed, etc etc.

I did a whole memory scan, and a malware/adware/spyware scan. There were several viruses and whatnot, but what is important are the files: SVC2.exe and 2008.exe, you'll find it why later on. The anti-virus said that it had fixed/deleted everything.

So, I restarted my laptop, hoping that I'd get it up and running in safe mode for any further scans. Unfortunately, when I restarted it, after the windows 7 loading screen (which is right before login screen), a black screen appeared. With nothing at all. Not even a cursor. BLACK. JUST BLACK with NO keyboard access/mouse access. But, that's expected since it's BEFORE the login screen. It's the same with normal boot, boot that does that "last best used option" or whatever, safe mode, with networking, etc etc. All the same. Black screen.

Good thing I had WIN XP on my other hard drive. So, I booted up into WIN XP (where I'm posting this from), and did a FULL (NOT QUICK) system scan, to find the SAME Viruses YET AGAIN: SVC2.exe and 2008.exe, along with some other minor tracking cookies and what-not. Win XP (on second drive) is also having a few problems, like IE shutting down every second (using firefox now). Think this is a whole system prob. But, why? Didn't the antivirus-es fix it? I say "es" because I used SuperAntiSpyware, Norton, NOD32, Malware Bytes, and AVG.

I've tried the system recovery thing( F11 ) thing on boot screen (NOT ON LOGIN SCREEN, Remember: I can't reach that), but that doesn't work either.

So, any suggestions?

Btw: The windows 7 PRO 32 bit, that's corrupted/not starting is on C, and Win XP is on D. Attached is a log of my most recent scans.

Thanks in advance!
Attached Files
File Type: txt SUPERAntiSpyware Scan Log - 09-22-2010 - 00-10-46.txt (1.2 KB, 26 views)
nightn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-22-2010, 03:49 PM   #2
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 68,303
OS: win 10 Home



Hi your problem can best be addressed in the security section of the forum
https://www.techsupportforum.com/secu...oval-help.html
__________________






Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline  
Old 09-22-2010, 05:03 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 7
OS: Windows 7 x86



Thanks! Posted it in that section!

The new thread is here:
https://www.techsupportforum.com/f284...xe-516283.html
nightn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-23-2010, 08:36 AM   #4
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 68,303
OS: win 10 Home



Hi ok I cannot advise on security issues the folks in security are trained for that type of work
__________________






Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 01:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts