Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > RAM and Power Supply Support

User Tag List

New Power Supply and Old Motherboard

This is a discussion on New Power Supply and Old Motherboard within the RAM and Power Supply Support forums, part of the Tech Support Forum category. I have an MSI MS-6585 mobo and recently bought an HIS 2600xt AGP vid card. I also bought an Antec


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-23-2008, 10:35 AM   #1
Guest
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
OS:



I have an MSI MS-6585 mobo and recently bought an HIS 2600xt AGP vid card. I also bought an Antec Trio 650W PSU to provide the power for the upgrade. I noticed that the -5v wire is missing from the Antec psu but my old power supply has all 20 pins in the connector. I have not connected the new power supply yet as I know nothing about electricity and was afraid of damaging my system. So, the question is, will I be able to use this power supply? If not, can someone direct me towards a more powerful supply that is compatible with my motherboard so that I can use this card?!
Bash49 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-23-2008, 12:33 PM   #2
dai
TSF Team, Emeritus
 
Join Date: Jul 2004
Location: west australia
Posts: 78,002
OS: win 7 32x 64x rtm



yes that line is now redundant and todays psu's don't have it so go ahead



dai is offline  
Old 04-23-2008, 01:02 PM   #3
Guest
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
OS:



Just to clarify, I can use the new Antec PSU with my MSI mobo? I read on some forums that some older boards need to use 12v atx 1.3 compliant boards. This does not apply to mine, right? Thanks for the assistance.
Bash49 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-23-2008, 01:12 PM   #4
Guest
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
OS:



by 12v atx 1.3 compliant "boards" i mean 12v atx 1.3 compliant power supplies
Bash49 is offline  
Old 04-23-2008, 01:16 PM   #5
dai
TSF Team, Emeritus
 
Join Date: Jul 2004
Location: west australia
Posts: 78,002
OS: win 7 32x 64x rtm



your m/b is not that old you will be fine



dai is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 08:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts