Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > RAM and Power Supply Support

User Tag List

Before you choose a PSU for SLI

This is a discussion on Before you choose a PSU for SLI within the RAM and Power Supply Support forums, part of the Tech Support Forum category. Before you choose your PSU unit that will power your SLI rig, should should look thru these categories https://www.slizone.com/object/slizone_build_psu.html then


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-20-2007, 02:50 PM   #1
TSF Enthusiast
 
linderman's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 25,116
OS: win 2000 pro / Win XP pro

My System

Send a message via MSN to linderman

Before you choose your PSU unit that will power your SLI rig, should should look thru these categories


https://www.slizone.com/object/slizone_build_psu.html


then ask questions
linderman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Now, what do I do next?
I have been posting this question on this form before, concerned about my new Epox 8kRAI Pro motherboard is unable to get anyting displayed on monitor, I was convienced that poor quality power supply that I have (The one comes with towercase) may not give enough power to boost up my system. So, I...
EquiNOX Motherboards, Bios|UEFI & CPU 12 07-31-2006 04:04 PM
Monitoring Psu Fan Speed
I run and Athlon 64-3400+ on an Asus K8V SE Deluxe MB. I did not build this machine a vendor did (ABS Computers). I recently installed a new Antec 500W True Power PSU. Yes I read all of the great info here on the forums first, thanks to all. I was headed for a Neo-HE 550 W, but saved 50 bucks...
newfilter Other Hardware Support 1 07-29-2006 11:49 AM
The mobo cannot start up the PSU
It is a msi K7N2 Delta-ILSR. And my problem is: -I press the ON button and NOTHING happens(No fans spinning, no lights). -I have checked the PSU and it works perfectly -The buttons in the case and battery in the mobo are OK as well -I have tested with a multimeter the voltages at the...
Pobyms Motherboards, Bios|UEFI & CPU 11 11-23-2005 12:25 AM
Poor quality 12v on superflower psu
HI I am having trouble with my 2nd psu , i stupidly bought a superflower 430w psu from ebuyer to run my mobo and graphics card .( i have a 2nd psu running fans and drives etc). After installing the new psu and sleeving all the cables i powered it up and started to do a few tests, i ran sisoft...
[email protected] Other Hardware Support 4 10-08-2004 12:47 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 08:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts