Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Design Discussion & FAQs

User Tag List

WebEasy 8 Link Question

This is a discussion on WebEasy 8 Link Question within the Design Discussion & FAQs forums, part of the Tech Support Forum category. I used WebEasy 8 for my website - VCLAST.org. I have not had trouble in the past, but now my


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-10-2013, 04:26 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
OS: windows 8



I used WebEasy 8 for my website - VCLAST.org. I have not had trouble in the past, but now my links within the site are not working. Links to other sites work, but documents linked within my website will not come up. This is a new issue, and I cannot find what has changed. Help?
morhorses is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-10-2013, 04:55 PM   #2
Moderator - Alternative Computing Team
 
MartyF81's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago
Posts: 900
OS: Mac OS, Windows, iOS

My System


I just went to your "About Us" page and clicked on the "Questionnaire" link and the document came up for me.

Can you give us an example of a specific link that is not working?
MartyF81 is offline  
Old 02-10-2013, 05:13 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
OS: windows 8



Sure. Go to the "Contacts" page and on the right side of the page you will see "Links to V.C. LAST Forms and Information." Listed are documents which can (could) be opened and downloaded. These are (and always have been) .pdf documents which we want to be available to people. They are a Questionnaire, Brochure, Volunteer Requirements, Summary page, and Map. I cannot find any reason why all of these are now "inactive." I went in today and updated only the training calendar to add February dates, and I did update the brochure. But, that is not the only one not coming up. Thank you for your help!
morhorses is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-10-2013, 05:15 PM   #4
Moderator - Alternative Computing Team
 
MartyF81's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago
Posts: 900
OS: Mac OS, Windows, iOS

My System


They all work for me, although some of them take 10+ seconds to download the content, but they all actually do work.

Are you getting an error?
MartyF81 is offline  
Old 02-11-2013, 07:52 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
OS: windows 8



Marty - That is very odd. None of the linked docs are coming up for me on line, or in preview. I just tried it again and waited - nothing. Why would it work on other computers and not mine? I just called a neighbor and she got everything to work instantly. So, at least I know I have it set up right. It's a puzzle - time to shut my computer down and walk away. Thanks for your help in beautiful Chicago. Brrrrr!
morhorses is offline  
Old 02-11-2013, 08:03 AM   #6
Moderator - Alternative Computing Team
 
MartyF81's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago
Posts: 900
OS: Mac OS, Windows, iOS

My System


Your browser could possibly be storing the old locations/pages in cache. I have this happen to me a lot when I update some of my sites that I admin for family members.

If you refresh the the page by pushing Control (hold it) + F5 it will force internet explorer to refresh that page in your Cache.

It doesn't always work, sometimes I have to actually clear out my cache.... I suspect that is what is causing your issues.

Not too cold here today! I went outside without a coat on haha.
MartyF81 is offline  
Old 02-11-2013, 08:33 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
OS: windows 8



I restarted my computer - no luck. I tried ctrl+F5 - nothing. I went to "internet options" and deleted cookies, history, etc. I am not getting an error message. You said the next step is to clean out my "cache." I have no idea now what that is or how to "clean" it. I am really appreciating your help - sorry to be so dumb about all of this. From Chicago - sometimes I miss it.
morhorses is offline  
Old 02-11-2013, 08:35 AM   #8
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
OS: windows 8



Could it be a hosting problem? Should I call Go-Daddy?
morhorses is offline  
Old 02-11-2013, 08:55 AM   #9
Moderator - Alternative Computing Team
 
MartyF81's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago
Posts: 900
OS: Mac OS, Windows, iOS

My System


What browser are you using?
MartyF81 is offline  
Old 02-11-2013, 10:04 AM   #10
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
OS: windows 8



Explorer? I am on ATT DSL. I just pulled up my laptop, which uses the ATT WiFi, and everything worked there fine. Still getting nothing on my big computer. Puzzle is that I am not getting docs in the WebEasy preview either.
morhorses is offline  
Old 02-11-2013, 10:26 AM   #11
Moderator - Alternative Computing Team
 
MartyF81's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago
Posts: 900
OS: Mac OS, Windows, iOS

My System


Do you know which version of Internet Explorer? That way I can direct you to the right place.

I am not familiar with WebEasy. But I think the problem is cache on your computer, not on the site itself. I think your browser just doesnt realize the site has been updated and is remembering the old version.

I suspect if you download and install Firefox or Chrome and visit your site, they will all work... simply because those browsers havent seen the site before and will just load up the latest version.
MartyF81 is offline  
Old 02-11-2013, 10:55 AM   #12
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
OS: windows 8



I used Chrome and everything worked! Yeah! But how do I clean up the other Internet Explorer (64bit). Oh, I have Windows 7 - if that helps.

Anyway, it does work on Chrome and I am not losing my mind (yet).
morhorses is offline  
Old 02-11-2013, 10:59 AM   #13
Moderator - Alternative Computing Team
 
MartyF81's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago
Posts: 900
OS: Mac OS, Windows, iOS

My System


Is it IE 8, or IE 9?

Sorry I just want to give you specific steps for your version of IE so that you do not have to fumble around.

I am glad we have it figured out for you at least! :-)
MartyF81 is offline  
Old 02-11-2013, 11:34 AM   #14
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
OS: windows 8



Found it - IE 9.0. You are WONDERFUL! Sorry I am so inept. It is frustrating to be 70 and have to learn all this new stuff with an old brain. I do appreciate the help.
morhorses is offline  
Old 02-11-2013, 01:19 PM   #15
Moderator - Alternative Computing Team
 
MartyF81's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago
Posts: 900
OS: Mac OS, Windows, iOS

My System


Hey man if you are 70 and doing what you are doing you are the man!

Here is a good step by step guide for IE 9 from University of Wisc Internet Explorer 9 & 10 (Win) - Clearing Cache and Cookies
MartyF81 is offline  
Old 02-11-2013, 02:49 PM   #16
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 9
OS: windows 8



No - better than that, I am the WOMAN! Thank you so much for your assistance. Now, if you have any questions about horses or tractors, then I will be happy to help you out. Lived in Chicago for many years - don't miss winter or mosquitos. Thanks again.
morhorses is offline  
Old 02-11-2013, 02:52 PM   #17
Moderator - Alternative Computing Team
 
MartyF81's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago
Posts: 900
OS: Mac OS, Windows, iOS

My System


Quote:
Originally Posted by morhorses View Post
No - better than that, I am the WOMAN!
You should come teach my wife that Technology isn't so scary then haha.

Ever heard of Hahn tractors? a buddy of mine loves them lol. It is from his home town and has a barn full of them. I even built a site for him to talk about his Hahn-Tractors... :-)

Glad this worked out for you!
MartyF81 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question regarding Wolfdale processors and compatibility with motherboards
Hello and thanks for taking an interest in my question, i am gonna be building a computer soon and have a question. This is the processor i am likely going to be getting. Newegg.ca - Intel Pentium E5700 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Desktop Processor BX80571E5700 These are two of the...
seany15 Motherboards, Bios & CPU 3 12-22-2011 05:10 AM
Redirecting Issues - rundll32.exe and System Restore.
Hi All, I suspect that my computer has recently been infected with a virus etc. Over the past several days the computer has been playing up and I have noticed that I am being directed to other web sites other than those, which I have chosen. Also, when I shut my computer down via “start” –...
thomasanthony Resolved HJT Threads 34 08-24-2011 12:52 PM
Problem while opening a link of a PDF that points to a specific page to another PDF
PDF links whose URIs include backslashes are interpreted by Acrobat Reader browser plug-in as local file-system links even when they are not. This means that a link that points to a specific page number will open the file but not automatically jump to the desired page . In our browser-based...
yeshwant Internet Explorer & Edge Forum 1 08-17-2011 08:30 AM
RAM memory in BIOS
Hello When im trying to clock my RAM memory in BIOS its all gray. Any suggestions? "BIOS-Version and -date. American Megatrends Inc. 3.24, 2005-08-11" And installed RAM is only 512
Abfe Overclocking 6 01-27-2011 12:33 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 05:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts