Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Design Discussion & FAQs

User Tag List

VISIO Problem

This is a discussion on VISIO Problem within the Design Discussion & FAQs forums, part of the Tech Support Forum category. Hi All, I am not sure if this the right section to ask my question. I am using Visio Pro2013


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-01-2013, 12:09 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 103
OS: win7, winXP, win8



Hi All,


I am not sure if this the right section to ask my question. I am using Visio Pro2013 to draw the rack diagram (the rack contains Server, Switches, Routers). The problem that I am facing is I have router 1 unit but I cannot represent it as i unit in visio. What should I do? Is there something(like template) to download or may be changing some options in visio?


Thanks,
flower88 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-02-2013, 05:59 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 103
OS: win7, winXP, win8



Can I get help?

Thanks
flower88 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speaker Problem -- HK Soundsticks II not working
Hi all, First post here so sorry if I missed some rules. I bought HK Soundsticks II a few years ago, and recently they stopped working. The speakers would turn on, the sub would glow its usual blue light, but the input cable -- the green-tipped one which connects to the audio device -- didn't...
willrobin1 Sound Cards 6 03-25-2013 01:46 AM
New hard drive, huge problem.
Alright, so here's the deal. A while back my hard drive over heated and broke, so I bought one off a friend that used to work at a computer repair shop. So he came over and put the hard drive in for me. We started up my laptop (HP Mini 110-1000), it comes up with a blue screen for a split...
JazzyCupcakes Hard Drive Support 2 12-17-2012 06:56 PM
BSOD ntoskrnl.exe
BSOD ntoskrnl.exe Hi all, I have been getting BSOD every once in a while and after starting laptop. HP pavilion dv6 Notebook pc Home premium Windows 7 amd phenom(tm) II p960 quad -core processor 1.80 ghz 6.00 gb (5.74 gb usable) 64 bit.
immigranta BSOD, App Crashes And Hangs 8 12-14-2012 08:42 AM
[SOLVED] Problem with index file & Chkdsk
Thanks for the feedback My problem is that whenever I restart the computer it goes into a chkdsk and checks for consistency It then deletes 11 index files and then recovers the correct file. Windows then corrects the problem and the boot continues normally. I do not have the problem again until...
Gotoguy Windows 7 , Windows Vista Support 4 12-13-2012 03:09 PM
Halo 2 Won't install i hate it...
Hey, I just bought halo 2 at the store and i tought hmm fun game but then when i wanted to install the game it says Microsoft directx has stopped working and then i can't install the game... because i need to close the installation. I already have DX. 11 And got HD Readen 4770, AMD...
Takehofstra Game Installation Support 1 02-26-2011 07:39 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts