Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Design Discussion & FAQs

User Tag List

Unable to use online photo websites- HELP!

This is a discussion on Unable to use online photo websites- HELP! within the Design Discussion & FAQs forums, part of the Tech Support Forum category. I have tried every online photo program there is- Snapfish, Walgreens, CVS, etc. When I go to make a project


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-24-2013, 05:26 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 2
OS: Windows 7



I have tried every online photo program there is- Snapfish, Walgreens, CVS, etc. When I go to make a project such as a calendar or photo book, I pick the style I want to make and when I go to "build" the actual project, the page comes up mostly blank. This is true for every one of these sites. The header of the webpage is visible, but everything below is completely blank. I have updated Java and Adobe (It was all I could think to do) and still blank pages. I am very frustrated and I would greatly appreciate any advice!! Thank you so much!!
quaina is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-24-2013, 10:29 PM   #2
TSF Enthusiast
 
Tomshawk's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: California
Posts: 1,749
OS: XP, Windows7-8, Server03, Server08, SBS2008, SBS2011, Server2012

My System


So, you are trying to use those sites to host photo's that you want shown in a webpage you are creating, Is that correct?

What is the code you are putting into the webpage?

Have you verified those sites, Wallgreens, CVS, ETC allow hotlinking of photos. I dont think they will but I have not tried.

This should probably be posted down in one of the Design forums
__________________
MemTest86 BenchTest IMGBurn Seatools Drive Fitness DataLifeguard Connectivity Issues

I work about 60 hours a week and spend the rest of my time with Family and a couple of online communities, so please be patient when waiting for a reply
Tomshawk is offline  
Old 05-01-2013, 07:38 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 2
OS: Windows 7



Hi Tomshawk,
No, I am trying to simply upload my photos to their website to create a calendar, like one you would order and give to people as a gift.
quaina is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple Blue Screen Errors (VISTA)
I wont post the whole story because it was quite long but here is a link to another help forum I posted on. Vista Multiple Blue Screen Errors - PC Help Forum - Windows Vista Service Pack 2 (x86) - OS came pre-installed on computer - Hardware and OS is about 3-4 years old I believe -AMD...
Npons BSOD, App Crashes And Hangs 7 05-01-2012 12:42 PM
NFTS.sys file error?
Windows 7 64 bit OEM Originally installed OS was Windows XP 32 bit Age of hardware about 2-3 years Most recent installation was about a week ago BSOD's kept happening throughout my PC's life, recently installed Windows 7 and deleted the partitions to help stop the BSOD's but they still...
chikenman31 BSOD, App Crashes And Hangs 5 01-16-2012 03:04 AM
Desktop.ini (Trojan) found
I was infected about 2 weeks ago with a virus that was redirecting me when I selected links in my google searches and giving me fake Security Center popups. At the time, I had only Adaware installed which reported finding something like a "win32agent." I then installed other AV programs...
remo26 Virus/Trojan/Spyware Help 24 12-11-2011 11:53 AM
[SOLVED] Acer Aspire 5520-5908 Keeps restarting after being on 30 secs
Okay I installed windows update the other night but apparently the laptop shut off during it(not 100% sure) either way, I went to start it and after being on my home screen for about 30 secs, the screen goes black and it keeps restarting!! I am literally going crazy! Can someone please help?! It...
0CrystaL0 Windows 7 , Windows Vista Support 30 07-03-2011 09:03 PM
browser links redirecting me to other websites
I think I have some type of virus. I run on windows 7. Every time I am on my browser both Internet explorer and Mozilla I click on a results link and I am redirected to a completely different site. I have already ran Malwarebytes and nothing was found . What can I do to fix this?
zay812 Resolved HJT Threads 10 06-12-2011 06:00 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 06:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts