Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Design Discussion & FAQs

User Tag List

[SOLVED] how to improve sig

This is a discussion on [SOLVED] how to improve sig within the Design Discussion & FAQs forums, part of the Tech Support Forum category.


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-07-2012, 08:37 AM   #1
TSF Enthusiast
 
tanveerahmed2k's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: U.K
Posts: 578
OS: Windows 7 | Kubuntu


Send a message via Skype™ to tanveerahmed2k

tanveerahmed2k is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-07-2012, 08:55 AM   #2
Administrator
TSF Manager
 
SABL's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Galena, Ohio
Posts: 26,834
OS: WinXP Pro SP3, Vista Home Premium SP2, Windows 10 Home x64



Too big.....

Quote:
Maximum Width (pixels): 500
Signature Image Maximum Height (pixels): 50
https://www.techsupportforum.com/foru...ns-189788.html
__________________
It's a good thing I never had any sanity......I would have lost it by now.
SABL is offline  
Old 04-07-2012, 02:41 PM   #3
TSF Enthusiast
 
tanveerahmed2k's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: U.K
Posts: 578
OS: Windows 7 | Kubuntu


Send a message via Skype™ to tanveerahmed2k

I cant make the car any smaller tho I dont know how it will be, my text wont be visible then?
tanveerahmed2k is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-07-2012, 02:50 PM   #4
ROG Enthusiast
 
A1tecice's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Scotland, United Kingdom
Posts: 1,497
OS: Windows 8 Pro, Windows 7 Ultimate SP1, Windows XP SP3, Windows Server 2008

My System


You can shrink the size of the whole sig by resizing it while holding Shift. (Assuming Photoshop)
__________________

Please post Hardware Specifications of your computer.(Including Power Supply!).
Memtest86+ | Seatools
How to Benchtest
Info & Selection of PSU's
A1tecice is offline  
Old 04-07-2012, 03:51 PM   #5
Microsoft MVP
Microsoft Team Moderator
Articles Team Manager
Hardware Team Moderator
 
Masterchiefxx17's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Feb 2010
Location: Wisconsin, USA
Posts: 39,479
OS: Windows 10 Professional 64bit

My System


Quote:
Originally Posted by tanveerahmed2k View Post
I cant make the car any smaller tho I dont know how it will be, my text wont be visible then?

Why are you so set on your sig? This forum is for helping people, not having the best sig. Don't worry about the small details about your "name" on the car.

People want to fix there problems not to see your sig.
Masterchiefxx17 is offline  
Old 04-07-2012, 04:18 PM   #6
Team Manager
Microsoft Support
 
Corday's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Midlands of South Carolina
Posts: 26,043
OS: Windows10. In the past CP/M, DOS, Windows 95, 2000, 98SE, ME, Vista & Windows 7

My System


Make a Thumbnail.
__________________

The stability of an OS is in direct proportion to the stability of the user.
Corday is offline  
Old 04-07-2012, 09:56 PM   #7
Gone | Not Forgotten
 
Basementgeek's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ohio, USA
Posts: 14,581
OS: XP Pro SP3/Vista Ultimate SP2/Win7 64 bit



The way I am reading it

Quote:
Cannot Upload Images for Signature
That is until you have 500 posts. Them is the rules.

BG
__________________

ASAP member since 2006

Four boxes keep us free: the soap box, the ballot box, the jury box, and the cartridge box.

Basementgeek is offline  
Old 04-08-2012, 12:11 AM   #8
Administrator
TSF Manager
 
SABL's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Galena, Ohio
Posts: 26,834
OS: WinXP Pro SP3, Vista Home Premium SP2, Windows 10 Home x64



Unless Administration changes the permissions on signatures, I would like to remind all members to stay within the allowed sizes.

A1tecice's banner is 65 pixels too high according to allowable size. Maximum is 50 pixels in height and the displayed banner is 115 pixels. I do not want to see sigs get out of hand....in many cases they are not needed and only detract from the intent of this forum, which is to provide advice and assistance.

It's nice to add a personal touch to your posts in the way of a sig/banner but we need to stay within allowable parameters.
__________________
It's a good thing I never had any sanity......I would have lost it by now.
SABL is offline  
Old 04-08-2012, 07:20 AM   #9
ROG Enthusiast
 
A1tecice's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Scotland, United Kingdom
Posts: 1,497
OS: Windows 8 Pro, Windows 7 Ultimate SP1, Windows XP SP3, Windows Server 2008

My System


Quote:
Originally Posted by SABL View Post
Unless Administration changes the permissions on signatures, I would like to remind all members to stay within the allowed sizes.

A1tecice's banner is 65 pixels too high according to allowable size. Maximum is 50 pixels in height and the displayed banner is 115 pixels.
EEK sorry changed
__________________

Please post Hardware Specifications of your computer.(Including Power Supply!).
Memtest86+ | Seatools
How to Benchtest
Info & Selection of PSU's
A1tecice is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
External HD Taking Longtime To Load On My PC??
Guys, I have an external 160GB Freecom HD which is roughly 2-3 years old and have 20GB left. I have pc with an USB cable attached attached to the back of it so that i can connect to it for ease of use. My PC is custome built and has a Intel Pentium E2200 Dual CPU chip which was originally WinXP...
Brink123 Removable Media Drives 3 04-08-2012 08:20 AM
SIG
Why 500 posts for sigs when image will be uploaded on 3rd party host e.g. photobucket I say 100 posts is reasonable:confused:
tanveerahmed2k Comments & Announcements 6 04-08-2012 06:56 AM
How to add a remote control device to old television
Hi, I have old television set about of '80s which doesn't have remote control support. I want to add a remote control to the television now. So, is there any external device like i can connect it to cable which supports remote control and connect the output of that external device to the...
karanraj123 Electronics 2 04-07-2012 10:30 AM
how do i undo changes i made to win7 os
Help, ive just replaced my mobo & hard drives and one is a ssd, then i did a fresh instal of win7 64. i (stupidly) followed a guide to set up a ssd for windows os and blindly changed things in regedit and various other things. ive now found that most of this stuff was important and want to...
catthing Windows 7 , Windows Vista Support 3 04-07-2012 02:41 AM
Laptop Goes to Sleep/Turns Off when Moved
I have an hp probook 4530s. A while ago it started going to sleep or turning off when moved. I have seen other threads displaying the later problem, but not mentioning going to sleep. It seems random whether the laptop goes to sleep or turns off, but oftentimes the turning off will occur...
maj0rzggy Laptop Support 1 04-06-2012 09:51 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 02:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts