Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Design Discussion & FAQs

User Tag List

Professional Video Com problem

This is a discussion on Professional Video Com problem within the Design Discussion & FAQs forums, part of the Tech Support Forum category. I have an issue that people on here my not be able to help with as I thought this was


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-23-2014, 07:34 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
OS: windows xp professional SP3



I have an issue that people on here my not be able to help with as I thought this was a professional video forum. We have Copperhead pro fiber units on our broadcast cameras and they have coms for our camera operators to use, however our Jib operators have to use wireless units because the Copperhead Camera unit is so far away. I tried to extend the headset line the 20 ft to the camera operator and use a normally shorted button across the mic line. Audio from everybody else sounded great but when I press the button (which opens the short) to talk the audio from the mic works but throws constant static on the line... any thoughts as to why and on how to fix this issue?
Jaaronson is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The System is using the generic video driver. Please install video driver provided
------------------ System Information ------------------ Time of this report: 10/15/2013, 19:42:46 Machine name: MY-FF047E5775C7 Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_qfe.080814-1300) Language: English (Regional Setting:...
bhiloy Driver Support 3 10-18-2013 06:47 AM
Loss of audio and choppy video
The audio will randomly cut while I'm on the computer and programs will seem more crisp with some slight hiccups. If I were to watch a video though then the refresh rate will be extremely slow usually only buffering 1 second of the video every 5-8 seconds. The problem was usually solved by...
Cyrox Windows 7 , Windows Vista Support 12 10-23-2012 04:02 AM
Issues with glitching
Hello folks back again, Unsure if glitching is the correct term but my games sometimes take a massive slowdown within 10 minutes of starting the game. Examples can be seen in any STEAM games i.e TF2 and Battlefield 2 as well. This occurs in GTA IV too. My laptop can properly run all of these and...
mallard32 PC Gaming Support 7 06-30-2011 12:52 AM
Slow/Not responsive
My pc has lately as expected gone very slow and not as responsive. At the start-up especially. I have to wait a good 2mins before touching anything or things start to 'Not respond' and such. I was wondering if you guys could recommend me ANYTHING that I could do to speed up my pc significantly....
bhstr99 Windows 7 , Windows Vista Support 18 03-26-2011 03:38 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 01:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts