Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Design Discussion & FAQs

User Tag List

just trying to import an image!

This is a discussion on just trying to import an image! within the Design Discussion & FAQs forums, part of the Tech Support Forum category. Hi guys, I'm very new to all this and got loads of questions to ask and no-one to ask them


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-22-2007, 06:39 AM   #1
Guest
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8
OS:



Hi guys, I'm very new to all this and got loads of questions to ask and no-one to ask them to! So although they're probably simple problems I don't know how to solve them without some advice. Hope someone can help.
Well one small thing is that I was trying to import a couple of pictures from 'my pictures' to corel draw so that I could try and use them, but when I click on the images it comes up with ' this file is corrupted' what's that all about? ....Lou
louli is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-22-2007, 06:42 AM   #2
Guest
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,278
OS:



Maybe there`s something wrong with the pics, try putting them in your desktop first..
Tony.b99 is offline  
Old 03-22-2007, 07:01 AM   #3
Guest
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8
OS:



Thanks Tony, but that didn't seem to work. I've used these pictures before at least I've sent them as attachments for other people to use, maybe they're in the wrong format or something, like tiff instead of jpeg (hardly know what that means) just guessing really. Lou
louli is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-22-2007, 07:07 AM   #4
Guest
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 23,001
OS:



Hi,
Try this (free) īprogram: https://www.irfanview.com/
See if you can open and then save/convert the pictures. It sometimes helped me.

Nicholas
Deleted090308 is offline  
Old 03-22-2007, 07:22 AM   #5
Guest
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8
OS:



Thanks, I'll try that and get back to you. It'll probably take me ages mind...Lou
louli is offline  
Old 03-22-2007, 07:28 AM   #6
Guest
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8
OS:



Ok! tried that and it came up with 'Can't load Ghostscript AFPl version or Ghostscript error' so looks like I have a problem...Lou
louli is offline  
Old 03-22-2007, 07:36 AM   #7
Guest
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 23,001
OS:



OK! Try this: https://www.cardbox.com/support/kb/importPDF.htm
I know the instructions aren't for Corel, but it might work anyway.
Deleted090308 is offline  
Old 03-22-2007, 07:55 AM   #8
Guest
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8
OS:



Ok thanks I'll try that!..L
louli is offline  
Old 04-04-2007, 01:06 PM   #9
Guest
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
OS:



You received that error because you are running the GPL version of the software. Uninstall it and download the AFPL version:

ftp://mirror.cs.wisc.edu/pub/mirrors/ghost/AFPL/gs854/

Download file gs854w32.exe and you'll be good to go!

Eric
drluvguru is offline  
Old 04-04-2007, 03:26 PM   #10
Guest
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8
OS:



Thanks!!
louli is offline  
Old 04-05-2007, 07:18 PM   #11
Guest
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
OS:



Your welcome! You'll find that the image quality loss is disappointing, but it's free. I haven't found a btter way to do this as of yet without buying software. THe best way I know of is to get a copy of Adobe Acrobat. It's simple and there is no quality loss whatsoever.
drluvguru is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vondo/Virtumonde Cleanup after removal tool
I need help cleaning this last bit of Vondo up. I went through and did the removal tool and for the most part it worked great,... but there is still a little bit left behind that the tool couldn't delete. Here is a copy of my latest HJT log. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at...
a_quint Resolved HJT Threads 26 02-03-2007 09:13 PM
Internet explorer infections, due to son on malicious site.
Hello, Well I will try to be descriptive as possible in the issues and how they came to be. Additionally, I have followed all steps in the "pre-post" with the exception of Updating Windows. The reason being, I cannot go to windows update through mozilla and if I open internet explorer ... my...
DemoWhat Resolved HJT Threads 41 10-27-2006 09:45 PM
Adware.BHO.HotWebFinder.A - BehavesLike:Win32.ExplorerHijack - ...
CoolWWWSearch.Feat2Installer - Trojan horse Downloader.Agent.DRH - Trojan horse Downloader.Generic2.AH - Trojan horse Downloader.Generic2.ARW *The aforementioned issues were detected with the implementation of: Ad-Aware SE Personal Edition, Spybot Search & Destroy, CWShredder, Trend-Micro...
Adonsia Resolved HJT Threads 10 06-05-2006 06:28 PM
Im back team
sorry guys, wasnt sure what to do. Im over at xp forum trying to figure something out for a while now. When i searched for "search engines" through yahoo, results came up and what i thought, and was tricked into thinking, was the biggest \best search engine, when i clicked trogan virus alert came...
grassi Resolved HJT Threads 66 03-01-2006 12:19 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts