Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Design Discussion & FAQs

User Tag List

cpanel 1.1 icons dont display

This is a discussion on cpanel 1.1 icons dont display within the Design Discussion & FAQs forums, part of the Tech Support Forum category. Hi, I have been asked by my employer to create 6 email addresses, which is a 5 minuet job usually,


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-14-2015, 09:12 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 8
OS: XP


Question

Hi, I have been asked by my employer to create 6 email addresses, which is a 5 minuet job usually, but for some reason after logging into the cpanel for the website, none of the icons are displaying instead just a list of hyperlinks where the icons should be.

Clicking on the hyperlinks just gives a message saying session cookie has timed out and asks to be logged in again. doing this just returns me to the same hyperlink page and loops every time I try to click on any hyperlink.

On occasions when clicking on the email account option I need will get me into the email creation page after resigning in, but the page does not work.

I have attached a printout of what the page looks like. Does anyone know hot to fix this issue, because I have tried it on a range of operating systems and web browser's. I have even tried setting the privacy settings down to low which is what is recommended on the cpanel forum.

cpanel issue.pdf
IdealforAll is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-16-2015, 08:17 AM   #2
Design Team
 
DDAoN's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: The Interwebs
Posts: 433
OS: Windows 95, 98, 2000, XP, Vista, 7, 10, Server 2003, Server 2008, Server 2012, Linux, UNIX

My System


It sounds like the CSS for formatting cPanel has broken. If memory serves, they are stored at "./frontend/{theme}/css/{cssfile}". It could also be that someone was messing with the internal CSS for the index file and broke it. If the CSS files and internal styling are intact, then it could be that someone accidentally deleted the images, but the additional formatting losses indicate it's the entire CSS.

Without access to the cPanel that's having the issue, that's the best assessment I can provide. Check your cPanel installation directories, specifically the theme sub-directories, for any missing files. I assume yall have a recent back-up to compare it against. If you don't have a recent back-up, yall may want to considering adding cPanel to the back-up list.

I hope this helps. ^^
__________________
I will not provide support in response to PMs or e-mails. If you require support, please post a thread in the appropriate section.
Please bare in mind that no individual is all-knowing on anything. Take the advice and knowledge of everyone and make your own knowledge database.
DDAoN is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some System Tray Icons (Notification Area) Gone
I just installed Windows 7 and I'm still in the process of setting everything up the way I like it. In the meantime, I've noticed that some of my programs which reside in the system tray (notification area) do not have their icons loaded in the tray. The programs are definitely running (they...
vertigoelectric Windows 7 , Windows Vista Support 12 02-17-2012 11:15 PM
A few Questions
Hey guys I have a few more questions, I have been slowly working on my site and looking for stuff to do it like the software to set up a social site kinda like fb or myspace. well any ways I also wanted to set up a message board for the site for people to get help or talk about stuff, for now it...
Dblanchard1278 Web Design & Development 27 07-25-2011 01:47 AM
File and program icons appear as hidden files
Using Windows XP Professional Service PAck 3. Had a trojan which I got cleaned up. Trojan made all my icons for files and program files disappear. Found out they were changed to hidden files. Was able to get them to appear by checking view hidden file icons in the folder options section of My...
Chloe1037 Windows XP Support 1 05-17-2011 12:29 AM
Outlook 2003 graphics display gone crazy
I'm running Outlook 2003 on Win XP, and recently it has gotten close to unusable because the graphics display keeps going haywire: Without any trigger that I'm aware of, it will suddenly start displaying random things in the title bar, like "Type a contact to find", the number of items in the...
hitrumpsai Microsoft Office support 1 04-18-2011 01:59 PM
Dual display and icons
Greetings folks, First time poster here and hoping I can get some quick insight into how to resolve this issue. I currently run windows 7 on a dual 23 inch monitor system. Each monitor has its own video port, not split between the cable. Desktop is stretched across the screen, not...
siddic Windows 7 , Windows Vista Support 1 03-20-2011 02:30 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts