Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Web Serving and Management

User Tag List

YouTube. Anyone know what's the technical issue?

This is a discussion on YouTube. Anyone know what's the technical issue? within the Web Serving and Management forums, part of the Tech Support Forum category. The YouTube site is not working properly? There seems to be nowhere on YouTube where we can find out the


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-06-2012, 01:30 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 15
OS: XP



The YouTube site is not working properly? There seems to be nowhere on YouTube where we can find out the answer.
  • The text pane for comments is like an HTML whiteboard and there is no "post" button.
  • None of the buttons on the page drops down with a list.
  • I understand from others' comments that there are also difficulties uploading files.
In my case, this happens on Chrome, IE, Firefox and Opera on two different computers, one W7 and the other Vista. So it is not a local issue or an O/S problem.

Does anyone know what is the problem and if anything is being done about it?

thanx'n'regards
jondemassey is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video card issue with SLI, can't boot to desktop.
Hello Seem to be having a bit of an issue with my graphics cards, basically: I have two Video cards on my computer, SLI enabled. Long story short; I woke up one morning and my monitor was showing strange lines and general unusual graphics on the screen, I rebooted, same issue remained, even...
Klip Video Card Support 3 12-27-2011 03:40 AM
XP Internet Connectivity Issue... Please help!
Okay... so, I've had this cheap laptop for a year and a half. It's actually been great so far, and I've never had any issues with it. Unfortunately, I am now posting from my desktop, in the hopes that one of you fantastic tech support gurus can help me. :pray: I'm having an issue connecting...
MCBeef Windows XP Support 1 03-14-2011 04:56 PM
Xbox Live Connection Issue (still works but odd issue)
I've had this issue for quite some time now, and I think it may be due to recovering my gamertag on a different console, switching harddrive and doing a recovery, or just switching my Xbox in general. So here is my issue: everytime I turn on my Xbox it will automatically sign me into Xbox live...
KingMiedus Online/Network Gaming Support 5 01-30-2011 01:51 PM
[SOLVED] HEADSET ISSUE: I hear my voice in my headphones.
I have XP 32-bit. The headset i am having problems with is called the Razer Carcharias. (yes, i have installed the appropriate drivers, please dont go there, i know you mean well but trust me.) HERES MY PROBLEM: Somehow, the sound going into my mic is being transmitted through my headset. As a...
Pez Dex Other Hardware Support 9 01-26-2011 02:28 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts