Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Web Serving and Management

User Tag List

sitebuilder breaks photos on upload

This is a discussion on sitebuilder breaks photos on upload within the Web Serving and Management forums, part of the Tech Support Forum category. Hi: I've designed a new website in Sitebuilder to replace on old one currently hosted on Yahoo servers. I created


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-01-2015, 10:11 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
OS: windows 7 sp 1



Hi:
I've designed a new website in Sitebuilder to replace on old one currently hosted on Yahoo servers. I created a new folder (/Private) within the index of my existing website and uploaded the complete new website to that folder. When I try to access that new website, 3/4 of the photos are broken and show colored stripes or multiple exposures.

I deleted the complete site and tried to upload it again using the Site Manager upload feature with identical results. All the pix are .jpg, ranging in size from 80 Kb to 2.1 Mb. The broken pix include the smallest and the largest of these.

At the suggestion of the Yahoo tech support persons I called I tried uploading the site using Filezilla, but that causes the banner at the top of each page declaring that the webpages need to be uploaded directly from Sitebuilder. I have considered removing that banner in the HTML, but thought I would try here for a suggestion first.

I am on a rural DSL line with an upload speed that is only 1.5 Kb/s. I thought perhaps the server is timing out on some of the files. However, when I uploaded even the small files from Site Manager, I still had troubles.

RM
rmalcolm is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-01-2015, 11:33 AM   #2
TSF Enthusiast
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 19,585
OS: none



check the path to the pictures in the coding
__________________
the truth is a three edged sword - your truth, my truth and the real truth.
sobeit is offline  
Old 01-01-2015, 12:05 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
OS: windows 7 sp 1



Thnx sobeit, the srcs are to the images folder which is uploaded into the same subfolder (/Private).
rmalcolm is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best way to upload photos from Iphone to website
What is the best way to upload photos taken from my Iphone 3GS to https://www.photolab.ca for the store to make prints ? Any special apps. on Iphone to do this directly instead of e-mailing each photo to myself and downloading it to my computer hard drive to upload. There must be an easier...
zhong Apple iOS 2 06-16-2013 02:55 PM
My folders in my memory card changed to FILE types
How to back My folders have changed to file types look the Image and Video clips changed to FILE type but my other folder like songs folder and movies folder are still working https://i49.tinypic.com/14u8ggg.jpg Hi guys i have this problem.. 2 of my folder in my memory card in my cell phone...
asiong Windows XP Support 9 06-03-2013 12:48 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 06:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts