Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Web Serving and Management

User Tag List

need advice re. phpmyadmin

This is a discussion on need advice re. phpmyadmin within the Web Serving and Management forums, part of the Tech Support Forum category. Hi guys,I just installed xampp 1.8.2 on win7 64 bit. apache, mysql & filezilla are running but phpmyadmin isn't available


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-26-2013, 03:18 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 11
OS: win 7 64 bit



Hi guys,I just installed xampp 1.8.2 on win7 64 bit. apache, mysql
& filezilla are running but phpmyadmin isn't available (503 error).
There is a green & yellow orb icon on top of my xampp icon. I don't
remember that before? I don't have autostart checked in the console.
Apache, mysql & filezilla start when I log in.
I'm confident someone can tell me how to proceed. I've tried to post proper, significant info.
==============================================================
reconfigs - apache.conf - curent:

#Listen 12.34.56.78:80
Listen 8080

ServerName localhost:8080

#Include conf/extra/httpd-ssl.conf - current
=========================================================
reconfigs - apache http-ssl.conf - current:

# socache_shmcb_module (for default value of SSLSessionCache)

#SSLSessionCache "shmcb:C:/xampp/apache/logs/ssl_scache(512000)"xx
SSLSessionCache "shmcb:C:/xampp/apache/logs/ssl_scache(512000)"
SSLSessionCacheTimeout 300
==============================================================
reconfigs - php ini:
==================================================================
config.inc.php - current:

$cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'config';
$cfg['Servers'][$i]['user'] = 'root';
$cfg['Servers'][$i]['password'] = '';
$cfg['Servers'][$i]['extension'] = 'mysqli';
$cfg['Servers'][$i]['AllowNoPassword'] = true;
$cfg['Lang'] = '';
/* Bind to the localhost ipv4 address and tcp */
$cfg['Servers'][$i]['host'] = '127.0.0.1';

==================================================
apache access log: is empty
=======================================================
php error log: is empty
========================================================
mysql error log:
3306
130722 13:21:50 [Note] - '127.0.0.1' resolves to '127.0.0.1';
130722 13:21:50 [Note] Server socket created on IP: '127.0.0.1'.
130722 13:21:50 [Note] Event Scheduler: Loaded 0 events
130722 13:21:50 [Note] mysql\bin\mysqld.exe: ready for connections.
Version: '5.5.32' socket: '' port: 3306 MySQL Community Server (GPL)[/QUOTE]
=====================================================================
apache error log:

[Mon Jul 22 13:37:03.960550 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 1072:tid 356] AH00455: Apache/2.4.4 (Win32) OpenSSL/0.9.8y PHP/5.4.16 configured -- resuming normal operations
[Mon Jul 22 13:37:03.960550 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 1072:tid 356] AH00456: Server built: Feb 23 2013 13:07:34
[Mon Jul 22 13:37:03.960550 2013] [core:notice] [pid 1072:tid 356] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Mon Jul 22 13:37:03.976150 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 1072:tid 356] AH00418: Parent: Created child process 5080
[Mon Jul 22 13:37:09.061759 2013] [ssl:warn] [pid 5080:tid 368] AH01873: Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Mon Jul 22 13:37:09.358160 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 5080:tid 368] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.[/QUOTE]
forgetfuller is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
In Need of Advice
Hello good people of TechSupport, I'm in search of some advice from techies and network professionals. First of all, let me get the sucking up out of the way by saying, this site is awesome! Ok now that that is out of the way, I'll go ahead and get right to it. I'm on the verge of securing...
gatorfan85 Certification & Career 5 11-14-2012 01:29 PM
Need some true and honest advice please.
Hello can someone please give me some advice, A friend gave me a Dell dimension 4550 with 533fsb so first I ripped the pentium 4 2.8GHz picked up a 3.06GHz norwood for $20 bucks off e-bay put in a 80gb hard drive for the master and 400gb for my slave, those I had laying around along with a couple...
bcamp1967 Sound Cards 2 11-03-2011 04:13 PM
Looking to get better quality on my scans
I have HP C4180 All-in-one (print, scan, copy) Right now I'm trying to scan a yearbook that I never got myself, back when I was in middle school. I want to scan the whole thing and return it to the owner, who has not had it in months. Only thing is, I don't want the quality to be bad as I probably...
PC person Printer Support 4 06-15-2011 06:02 PM
[SOLVED] advice regarding HTPC build
OK, getting new apartment with Comcast CableCard availability so I figured this would be a good opportunity to build a new HTPC using some existing parts and some new parts. So... Tuner - Ceton InfiniTV 4 CPU - intel i3-2100 3.1GHz LGA 1155 - advice? MOBO - either the ASUS P8H67-M EVO...
gschnider Building 8 06-03-2011 04:41 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 06:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts