Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Web Serving and Management

User Tag List

My website need Live Chat Service

This is a discussion on My website need Live Chat Service within the Web Serving and Management forums, part of the Tech Support Forum category. Hello, For web based chat support I want place the live chat popup on my tour and travel website. Suggest


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-02-2014, 06:38 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1
OS: xp



Hello,

For web based chat support I want place the live chat popup on my tour and travel website. Suggest me well-featured live chat, all suggestion would be appreciable?
kamilgemra is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-02-2014, 03:16 PM   #2
Design Team
 
DDAoN's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: The Interwebs
Posts: 433
OS: Windows 95, 98, 2000, XP, Vista, 7, 10, Server 2003, Server 2008, Server 2012, Linux, UNIX

My System


Hello, kamilgemra, and welcome to TSF!

A very popular Live Support Chat system is LivePerson. It's a tried and true system that many organizations rely upon for their support chat system. The downside, it is a paid service.

Another option, which has a free service, is PureChat.

A better deal, but one I've never used, is mylivechat. It's free plan has unlimited use, but only one agent permitted.

A quick Google search for something like "free web-based chat system" should give you plenty of options to choose from. If you want one that can be integrated into your website fluently, you're much better off building your own, or commissioning for someone to do so for you.

Let us know if you would like more recommendations or help, and I hope I was able to help you.
__________________
I will not provide support in response to PMs or e-mails. If you require support, please post a thread in the appropriate section.
Please bare in mind that no individual is all-knowing on anything. Take the advice and knowledge of everyone and make your own knowledge database.
DDAoN is offline  
Old 05-12-2016, 10:23 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: May 2016
Location: Auckland
Posts: 1
OS: Linux



DDAon @ i am facing difficulties while integrating Liveperson with my website, Beside, Mylivechat works fine
cheers
kiwiben is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Local Area Connection, doesn't have a valid IP configuration
A little preface before I get into my problem. Last night my friend and I were looking to play a game together. After some research and so forth, we determined that Hamachi was the way to play. So we installed and began to play. Fast forward to this morning, and suddenly my ethernet cable no longer...
TTunnell Networking Support 26 05-22-2014 12:04 AM
Slow computer- UDS:Dangerous.Object.Multi Generic
Hi I have a Toshiba Satellite with a pentium (R) 4 CPU 2.00 GHz, with 768 Mb of Ram, running on XP SP3. It is very, very slow, often hanging on trying to open an Internet page. I ran various svans: Malwarebytes, Superantispyware, AVG, and finally Kaspersly. The latter came up with...
qimqim Inactive Malware Help Topics 38 12-03-2013 04:54 AM
Can't get rid of Backdoor.Rbot.aveq
I have a Backdoor.Rbot.aveq though sometimes it's Backdoor.Rbot.awi Vba32 keeps picking it up and deleting it, but I feel it's linked to the temp folder or something because everytime I try to install anything Vba32 tells me "C:\Users\admin\AppData\Local\Temp\CR_04BFF.tmp\setup.exe" contains...
climoo Inactive Malware Help Topics 34 02-18-2013 11:58 AM
Cannot connect Wireless and exteremely slow computer Windows 7 Business
I do not know why this happens, but I cannot connect to the internet on windows vista business, so I installed ubuntu 11.04 as a dual OS computer, but still I cannot use wireless on ubuntu either. It said I was missing some drivers, but still I kept getting errors when I tried installing them. Here...
iPots Windows 7 , Windows Vista Support 6 08-09-2011 09:00 AM
[SOLVED] CPU always working at 13/16%.
Hi. My cpu is always at 13/16%. I have checked for viruses malware with kaspersky and windows defender but dont found nothing. I also checked with HJT but dont found nothing bad there. What can be this? I am still very noob tech. Here is my HJT log.
wolfvt13 BSOD, App Crashes And Hangs 7 01-01-2011 08:44 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 02:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts