Go Back   Tech Support Forum > Design Forum > Web Serving and Management

User Tag List

Apache Proxy Pass Through not working for applications that use DEV EXPRESS

This is a discussion on Apache Proxy Pass Through not working for applications that use DEV EXPRESS within the Web Serving and Management forums, part of the Tech Support Forum category. I am trying to setup a pass through on our apache proxy server, typically this is not any trouble but


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-13-2013, 05:38 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
OS: windows 7



I am trying to setup a pass through on our apache proxy server, typically this is not any trouble but our developers have started using a product call DEV EXPRESS and I cannot figure out how to get my pass through to work. Here's what my pass through looks like
ProxyPass /tmsdev https://tmsdev.dot.missouri/
ProxyPassReverse /tmsdev https://tmsdev.dot.missouri/
The initial url is https://tmsdev.dot.missouri/RealEstate/AAH/LitterPickup.aspx
I am getting 404 errors on everything that has /RealEstate/DXR.axd......... The DXR.axd is something from DEVEXPRESS here's the error I'm getting.
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>404 Not Found</title>
</head><body>
<h1>Not Found</h1>
<p>The requested URL /RealEstate/DXR.axd was not found on this server.</p>
<hr />
<address>IBM_HTTP_Server/6.0.2.35 Apache/2.0.47 (Win32) Server at ghweb04 Port 80</address>
</body></html>
tired52 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-17-2013, 03:18 PM   #2
Manager
- Alternative Computing
- Design
 
wmorri's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: New York
Posts: 6,492
OS: Window 7/Ubuntu/Fedora/Backtrack 5

My System

Send a message via AIM to wmorri Send a message via MSN to wmorri

Hi,

I have never heard of DEV Express before. Is this a free version of a microsoft program?
__________________


Linux Forever!|html5 boilerplate
wmorri is offline  
Old 02-18-2013, 05:48 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
OS: windows 7



DevExpress is actually an a third party tool that our developers use it has different ui controls, reporting, etc., But I did get my issue resolved. I was hung up thinking it was because of something odd about devexpress but in fact I just needed an additional pass through that had nothing to do with devexpress. Thanks
tired52 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-18-2013, 02:26 PM   #4
Manager
- Alternative Computing
- Design
 
wmorri's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: New York
Posts: 6,492
OS: Window 7/Ubuntu/Fedora/Backtrack 5

My System

Send a message via AIM to wmorri Send a message via MSN to wmorri

Glad you were able to fix this. If you are finished with this thread please mark it SOLVED in the top right under Thread Tools.
__________________


Linux Forever!|html5 boilerplate
wmorri is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] my internet keep getting disconnecting connecting
Hi.I'm new on this forum.I got problem with my internet connection.It keeps dropping then connecting by itself.I cant download anything because in the middle it just drops.My connection is wireless and is cable.My other housemates who have laptops like me have no problem with connection.I took my...
jumrose123 Networking Support 52 03-21-2014 05:18 PM
no audio after installing XP Pro SP3 to IBM T60
Sound worked fine before installing XP Pro SP3......after instal, no audio. No audio after installing XP Pro SP3 (from disc) on an IBM/Lenovo T60 ThinkPad. IBM/Lenovo drivers from Lenovo Support site for "Audio Device on High Definition Audio Bus" are not recognized when trying to install...
Ray G Windows XP Support 19 11-20-2012 07:15 AM
Apache instances are not running with proxy load balancer on solaris10 x86 server
Hi, I've compiled Apache2.2.14, 20 and 22 versions on Solaris10 x86 server with below configuration options. When I tried to run apache with proxy loadbalancer it is throwing core dump as below. Could some one please help why I'm getting core dump error only proxy loadbalancer instances. ...
godinaramesh Other Operating systems 0 02-09-2012 05:39 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 06:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts