Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Hard Drive Support

User Tag List

Setting up WD Caviar Blue hard drive

This is a discussion on Setting up WD Caviar Blue hard drive within the Hard Drive Support forums, part of the Tech Support Forum category. I am building my own computer, and my hard drive is not detected by the BIOS, I read on the


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-08-2010, 08:15 AM   #1
Registered Member
 
JoeMorgan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: United Kingdom
Posts: 147
OS: Vista Ultimate; Windows 7 Ultimate


Exclamation

I am building my own computer, and my hard drive is not detected by the BIOS, I read on the WD website, that when I install Windows Vista I have to install the hard drive drivers. I do not know where to find these?
I am not sure how to set up the hard drive.
Thanks, Joe.
JoeMorgan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-08-2010, 08:29 AM   #2
TSF Enthusiast
 
raptor_pa's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Central PA
Posts: 10,227
OS: XP



If the disk is not detected by BIOS then you will not be able to install. Until you get it detected the system can't physically access it. What is the model number of the drive, what motherboard
raptor_pa is offline  
Old 05-08-2010, 08:38 AM   #3
Registered Member
 
JoeMorgan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: United Kingdom
Posts: 147
OS: Vista Ultimate; Windows 7 Ultimate



ok. Mother board : NVIDIA GeForce 8200 (I think, I'm not really sure :S)
Model of drive : WD5000AAKB

Thanks
JoeMorgan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-08-2010, 08:46 AM   #4
TSF Team, Emeritus
 
Old Rich's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Houston, Texas
Posts: 54,258
OS: XP, Win 7



For more information:

https://www.techsupportforum.com/f15/...ed-481782.html
Old Rich is offline  
Old 05-08-2010, 08:55 AM   #5
Registered Member
 
JoeMorgan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: United Kingdom
Posts: 147
OS: Vista Ultimate; Windows 7 Ultimate



can I fix a broken drive :S?
JoeMorgan is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 05:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts