Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Hard Drive Support

User Tag List

problem with a maxtor diamond max plus 9

This is a discussion on problem with a maxtor diamond max plus 9 within the Hard Drive Support forums, part of the Tech Support Forum category. I bought this hard drive about 2-3 days ago and now it isn't working i belevie that someting was dislodged


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-18-2005, 10:08 AM   #1
Guest
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 13
OS:



I bought this hard drive about 2-3 days ago and now it isn't working i belevie that someting was dislodged in the hard drive as it is no longer spinning also every so oftern there is an unusual noise made by it. It can't be read by the computer anymore it was in an external case but the case still seems to be working fine.
I dont think it can be fixed but i thouight i should check here first. (mostly because if i take it back and it still works it will cost me money )

edit
here is the wierd noise it makes
hard drive noise
it makes the noise near end of recording
spoot-smeg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-18-2005, 10:13 AM   #2
TSF Team, Emeritus
 
Terrister's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: West Georgia, USA
Posts: 7,285
OS: Windows 7 & 8, Mac OS-x


If you go to the Maxtor web site you should be able to download software to test this drive.
Terrister is offline  
Old 06-18-2005, 01:32 PM   #3
Guest
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 13
OS:


the software from maxtor couldn't see the drive either
spoot-smeg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-18-2005, 05:07 PM   #4
TSF Team, Emeritus
 
Terrister's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: West Georgia, USA
Posts: 7,285
OS: Windows 7 & 8, Mac OS-x


In this case, I think it is safe to return it.
Terrister is offline  
Old 06-19-2005, 03:01 AM   #5
Guest
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 13
OS:


okay thanks for the help
spoot-smeg is offline  
Old 06-19-2005, 12:47 PM   #6
Citizen of the world
 
johnwill's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: S.E. Pennsylvania, US
Posts: 51,041
OS: Win10


There is an on-line RMA procedure for Maxtor, so I'd visit their site and apply for the RMA that way.
johnwill is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 08:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts