Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Hard Drive Support

User Tag List

Installing RAID0 as storage using IDE boot drive

This is a discussion on Installing RAID0 as storage using IDE boot drive within the Hard Drive Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi all Ok. I have the system below and all I want to do is keep my IDE 250g as


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-04-2007, 04:49 PM   #1
Registered Member
 
ian_heath's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: BRISBANE, AUSTRALIA
Posts: 111
OS: Windows 7 Ultimate 64bit


Send a message via MSN to ian_heath

Hi all

Ok. I have the system below and all I want to do is keep my IDE 250g as my boot drive (incl windows etc) and install my 2 SATAII drives in RAID0 to run my games/etc

What i am stuck on is the BIOS settings. I have tried almost all combinations altering the "Configure IDE as ..." and the JMicron onboard controller mode (disable/IDE/RAID/ACPI)

Can someone please help out here.
Also note that I have tried connecting the IDE drive on also via IDE/SATA adaptor.

cheers
Ian
ian_heath is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-05-2007, 03:13 PM   #2
Guest
 
Join Date: May 2007
Posts: 2,683
OS:



https://www.pcstats.com/articleview.c...eid=830&page=1
Houndog777 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Hard drive install
As of now my Operating system is loaded on a Maxtor 80GB SATA2 Hard drive. I just bought a new Maxtor 200GB SATA 2 Hard drive and I want to use it for storage and keep my operating system on the 80GB. The book instructions say, "The driver for the SATA interface must be installed prior to...
dc157_1 Hard Drive Support 8 05-24-2007 06:20 PM
98SE drivers wont work AC97 sound [RESOLVED]
Hi i have installed 98SE And don't have the computers sound drivers so i found the driver i needed off Driver guide.net and got the AC'97 drivers for 98 and now the sound still wont work. but it says its installed. Only the CD player has sound working nothing else?? please help thanks
Douglasfermie Win 98 & ME Support 15 05-02-2007 02:59 AM
GOT A "WORKING" Asus P4C800x Series? Tell us!
Everyone, with the loss of the database 28 Jun 2004, we lost at least 30-40 rig lists. If yours is missing and you feel like adding it back, please do so!. This has been one of the most useful threads, so thanks in advance! 7/22/2004 UPDATE: I have located most of the lost data, 47 more posts...
clintfan Motherboards, Bios|UEFI & CPU 95 05-02-2006 06:09 PM
Does not recognise some DVDs?
Hello all, Could someone please help? I've just fitted a new DVD-RW and immediately began using Nero 7 Premium to burn a DVD. I'd previously tried out the player with about 3 DVDs. The first two played fine but the third seemed to get stuck midway through playing. I know that the drive plays...
Ibsen3 Removable Media Drives 34 03-29-2006 09:50 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 09:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts