Go Back   Tech Support Forum > Automotive Center > Talk Car

User Tag List

Problems fitting new CD player and using air conditioning (Peugeot 206 GTX)

This is a discussion on Problems fitting new CD player and using air conditioning (Peugeot 206 GTX) within the Talk Car forums, part of the Tech Support Forum category. Hello, first of all, I would just like to say what a brilliant forum this is. Today I bought a


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-23-2009, 04:27 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 67
OS: Windows Vista Home Premium



Hello, first of all, I would just like to say what a brilliant forum this is.

Today I bought a Peugeout GLX and as I was driving off I noticed that the air conditioning didn't seem to be working, by this point it was really hot outside! We opened the windows and continued n our journey to take the car back home, thinking that we just didn't know how to use the air conditioning.

When we got back, I removed the original casette player/cd changer controller and started to install a new cd/usb player. The new one is compatible with cd changers (this item here)"] . So I'm not sure why the cd changer wont work now. I tried opening the cd changer, but it seems that there is no power going to it now.

There is a plug, which has nowehere to go in the new cd/usb player and is therefore loose.

Here are the pictures:

The Plug


The Supplied Splitter (taking two of the three plugs)


The Original Cassette/CD Changer Player


The New CD/USB Player (and strange fan)


I suppose the extra lose plug (multicoloured one pictured), must supply the power and controls to the changer.

If this is the case, then there must be another splitter that I can buy to make the combination work?

As I was messing about with the wires, checking to ensure everything was connected properly, I found the strange fan that is pictures above and noticed that when I turned the engine on it started spinning. Does anyone have any idea what this is for?

Then, as I fiddles with it a little bit, turned the engine on again and strangely the air conditioning came on for about 4 seconds, was really cold and blowy. Then, it cut out. I haven't been able to get it to turn on again by fiddling since. So this shows that it is capable of working. So any ideas what could be causing the problem?

Thank you for your consideration!
Sheepdisease is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 08:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts