Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Motherboards, Bios|UEFI & CPU

User Tag List

Zapped the motherboard or p/supply?! ADVICE Please

This is a discussion on Zapped the motherboard or p/supply?! ADVICE Please within the Motherboards, Bios|UEFI & CPU forums, part of the Tech Support Forum category. Hi Guys, Was using my PC the other day, no issues. Plugged my Ipod charger into my frontside USB port,


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-27-2005, 03:04 PM   #1
Guest
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
OS:



Hi Guys,
Was using my PC the other day, no issues.
Plugged my Ipod charger into my frontside USB port, then went to insert the other end into my nano to charge it.

As soon as the other end was inserted into the nano, my PC instantly turned itself off and i havn't been able to get it back up and running.

I'm suspecting blown p/supply

What would be your educated guess on this one?
masschino is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-27-2005, 03:42 PM   #2
Guest
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 92
OS:


System specs would be helpful, especially the power supply and motherboard.

If you have a spare power supply laying around it might be an idea to connect it upto your motherboard, and see if you can get anything moving.
Mark07 is offline  
Old 12-27-2005, 03:56 PM   #3
Guest
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
OS:


woah, good question.
i've got no bloody idea..sorry

The powersupply is a 450watt unit running a 3.x intel processor with HT.
Wish i could tell you what sort the motherboard was, but i'm fairly confident it's an ASUS
masschino is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-27-2005, 09:12 PM   #4
Guest
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
OS:


bit the bullet and took the thing to a repair joint,

the motherboard was fried, so $189 dollars later a new mobo has been fitted and installed for me, and all is swell

cheers guys
Marshall
masschino is offline  
Old 12-28-2005, 07:31 AM   #5
Guest
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
OS:


The same thing happened to me when I plugged in my digital camera to the front USB port. I just sent the motherboard (Gigabyte K8NS) back to newegg yesterday and am awaiting replacement.
phaserbank1 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 08:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts