Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Motherboards, Bios|UEFI & CPU

User Tag List

Athlon ii x4 620 healthy temps

This is a discussion on Athlon ii x4 620 healthy temps within the Motherboards, Bios|UEFI & CPU forums, part of the Tech Support Forum category. Hello, I just built a rig with an athlon ii x4 620. I would like to know what is the


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-23-2010, 04:58 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 27
OS: Windows 7



Hello, I just built a rig with an athlon ii x4 620. I would like to know what is the healthy temperature for my processor. Right now, its running at 40-44 degrees Celsius.

Thanks
Royjoy16 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-24-2010, 06:36 AM   #2
TSF Enthusiast
 
Join Date: Aug 2008
Location: New Mexico
Posts: 3,959
OS: Win 7 Ultimate 64bit

My System


post your system specs including psu/make/model/watts

Can you post temps and voltages from bios as well
shotgn is offline  
Old 07-24-2010, 01:37 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 27
OS: Windows 7



Here are the parts i am using:

MSI 785GTM-E45 Motherboard
AMD Athlon II X4 620 Quad Core Processor
CORSAIR XMS2 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM
Western Digital WD7501AALS Caviar Black Hard Drive - 3.5
MSI DH-24AAS-17 Internal DVD Writer
evga geforce gt220 1 gb ddr3
Thermaltake V3 Black Edition Mid Tower Case
CORSAIR CMPSU-650TX 650W ATX12V

What do you need me to post from my bios?
BTW i am using a stock cooler
Royjoy16 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-24-2010, 07:02 PM   #4
TSF Team, Emeritus
 
ebackhus's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: SATX
Posts: 18,118
OS: Windows 7 Ultimate x64 SP1

My System

Send a message via ICQ to ebackhus Send a message via AIM to ebackhus Send a message via MSN to ebackhus Send a message via Yahoo to ebackhus Send a message via Skype™ to ebackhus

40-44 idle or under load?
ebackhus is offline  
Old 07-24-2010, 09:58 PM   #5
TSF Enthusiast
 
Join Date: Aug 2008
Location: New Mexico
Posts: 3,959
OS: Win 7 Ultimate 64bit

My System


Temps and 12v 5v and 3.3v from bios
shotgn is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 11:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts