Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Cabling and Network Cards

User Tag List

Wireless adapter not recognized

This is a discussion on Wireless adapter not recognized within the Cabling and Network Cards forums, part of the Tech Support Forum category. I have Windows 8 computer-Cable Wifi. When i first boot up the TP-Link adapter is not recognized and when i


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-24-2014, 09:31 PM   #1
TSF Enthusiast
 
Julie Frances's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Brisbane Australia
Posts: 736
OS: Windows 10

My System

Thumbs Up

I have Windows 8 computer-Cable Wifi. When i first boot up the TP-Link adapter is not recognized and when i pull the plug out of it and reinsert i get connection. Sometimes this happens on restart but mostly on boot up first thing in the morning.
I expect that connection would be made straight away. Any clues please?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_3453.JPG
Views:	77
Size:	458.2 KB
ID:	182321  
Julie Frances is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Laptop can't connect to my home router, others are fine.
Hi, As the title says I was using the internet one evening, turned it off my laptop which is an Acer 5332, the next day turn it on only to find I am disconnected from the home router and can't connect to it. My Ipad is able to connect to it without a problem. I tried connecting to a friends...
Protonoto Networking Support 15 11-19-2012 09:51 AM
ipconfig "media disconnected" help please
My IP and whatnot is showing up, but also tons of "Tunnel adapter Local Area Connection". There may not be a problem since I can connect to the internet relatively easy and there is a wireless icon in my system tray. If there is no problem, I'm still curious about it. ipconfig Windows IP...
Pedr0NorthmaN Windows 7 , Windows Vista Support 7 11-15-2011 10:25 AM
Wireless lan adapter - "Media disconnected" [moved from Vista/ Windows 7]
Dear All, I kindly need your support to understand what kind of trouble I'm into. I am not able to connect wifi network on my new HP Probook 4320s (with 802.11 b/g/n standards), running Windows 7 Pro, 64-bit. I found many thread on this forums..applied still and not solved.. I'm using...
sirpavel Networking Support 4 06-14-2011 12:06 PM
Internet Keeps Dropping
Hi guys, I'm new to this forum, anyways I have a connection problem with my internet. Let me explain: My wireless internet keeps disconnecting for a constant period of 3-5 minutes, and I have to connect all over again. It gets really annoying, especially when I play online MMO's. Sometimes the...
CheeseLuvas Modems/Cable/DSL/Satellite 4 05-08-2011 03:06 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 06:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts