Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Cabling and Network Cards

User Tag List

[SOLVED] Been told network adaptor missing

This is a discussion on [SOLVED] Been told network adaptor missing within the Cabling and Network Cards forums, part of the Tech Support Forum category. Had to reinstalled my windows xp but when i started to reinstall AOL it said that my ethernet port was


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-05-2009, 12:04 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 29
OS: xp



Had to reinstalled my windows xp but when i started to reinstall AOL it said that my ethernet port was not detected.
Contacted AOL and they run some test and have told me my network adaptor/nic are missing and that i needed to update my drivers ?

Got a D-link DSL 2640R modem.

Help please as need internet access.
pfcruleok is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-05-2009, 07:47 AM   #2
Citizen of the world
 
johnwill's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: S.E. Pennsylvania, US
Posts: 51,041
OS: Win10



Hold the Windows key and press R, then type devmgmt.msc

Please respond to all the following steps.
  1. Under Network adapters, please tell me all the devices listed.
  2. Are there any devices under Network adapters that have a red x displayed?
  3. Also, are there any devices anywhere in the Device Manager display with yellow ? or ! displayed?
johnwill is offline  
Old 04-06-2009, 12:27 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 29
OS: xp



Hi johnwill

Thanks for replying to my question but i have resolved the problem by buying a new computer.
Had one problem after another so treated myself.

Regards
pfcruleok
pfcruleok is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-07-2009, 11:56 AM   #4
Citizen of the world
 
johnwill's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: S.E. Pennsylvania, US
Posts: 51,041
OS: Win10



The extreme solution, but it works!
johnwill is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 03:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts