Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Cabling and Network Cards

User Tag List

having trouble bridging connection

This is a discussion on having trouble bridging connection within the Cabling and Network Cards forums, part of the Tech Support Forum category. This morning I was bridging my internet connection from my laptop (Windows XP) to my desktop (windows 7) without any


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-02-2013, 01:55 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
OS: xp



This morning I was bridging my internet connection from my laptop (Windows XP) to my desktop (windows 7) without any trouble. I had been doing this for awhile and I was also able to bridge the connection to my xbox as well. I then downloaded and installed xprovpn to privatize my internet connection. It ended up causing my wireless connection on my laptop go down and I then had to remove and delete the bridge. Upon trying to reestablish the bridge, the internet on both the laptop and PC stop working. The laptop remains connected to the wifi signal but I cannot access websites or go online at all. I have tried uninstalling both the wireless network card and LAN card and reinstalling them to no avail. If anyone knows how to solve this infuriating problem it would be much appreciated.
milehighmudge is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-02-2013, 02:10 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
OS: xp



bump please
milehighmudge is offline  
Old 10-02-2013, 02:19 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: US
Posts: 31
OS: Windows 7 x64 SP1



Please see the https://www.techsupportforum.com/foru...es-573730.html.
ecross is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no audio after installing XP Pro SP3 to IBM T60
Sound worked fine before installing XP Pro SP3......after instal, no audio. No audio after installing XP Pro SP3 (from disc) on an IBM/Lenovo T60 ThinkPad. IBM/Lenovo drivers from Lenovo Support site for "Audio Device on High Definition Audio Bus" are not recognized when trying to install...
Ray G Windows XP Support 19 11-20-2012 07:15 AM
Internet connection dropping every few minutes
Hello! For the past three days I've been having issues where my internet connection will go through long periods (several hours at a time) in which the connection drops every few minutes on all devices in my home (wireless connection). I can't stay connected long enough to work from home by day,...
panja Networking Support 11 08-26-2012 01:14 PM
Internet connection drops, latency spikes
Hi, Will appreciate any help you guys can give. After reading this thread: https://www.techsupportforum.com/forums/f31/i-keep-getting-this-yellow-exclamation-point-on-my-wireless-654082.html I think maybe I just need a new router. But I enjoy picking up basic troubleshooting tips when...
tortilla chips Networking Support 20 08-07-2012 06:16 PM
[SOLVED] Connection Trouble
Greetings guys and gals bit of a problem so I thought I would reach out.. Working on a Panasonic toughbook running XP SP3. Connected to a wireless network that is verified working. Wireless connection worked fine as well as all of the programs that I wanted to run. Tested everything...
oogles36 Networking Support 10 04-03-2012 07:47 AM
Wireless connection frequently dropping
Hello, this would be my first post and I would like to say that it's amazing there's a group of people that help other people fix computer problems...sounds simple but that's amazing. The fact that it's free...:pray: Ok, well, I have a wireless Motorola modem that is hardwired to a computer that...
viewfinder88 Modems/Cable/DSL/Satellite 4 07-23-2011 07:42 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 06:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts