Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Cabling and Network Cards

User Tag List

Asus p5q premium lan teaming function???

This is a discussion on Asus p5q premium lan teaming function??? within the Cabling and Network Cards forums, part of the Tech Support Forum category. Is there a program that links the 4 lan connections together? I have gone in and added all 4 lan


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-15-2009, 08:45 AM   #1
I helped the forums.
 
George Safford's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Essex Junction, Vermont
Posts: 870
OS: Windows 8.1 Pro 64-bit

My System


Is there a program that links the 4 lan connections together? I have gone in and added all 4 lan connections to the bridge; is that it? Help all you Gurus please. Thanks.
George Safford is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-16-2009, 07:44 AM   #2
Citizen of the world
 
johnwill's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: S.E. Pennsylvania, US
Posts: 51,041
OS: Win10



You'll have to provide much more information about the environment. It's probably not as simple as plugging in the cables, and that can create some nasty problems if you don't have the proper equipment for teaming and the proper configuration.
johnwill is offline  
Old 04-18-2009, 07:40 AM   #3
I helped the forums.
 
George Safford's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Essex Junction, Vermont
Posts: 870
OS: Windows 8.1 Pro 64-bit

My System


Well no problems at all> all three are flashing and showing activity. Attached are some pics of what I got.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	team.jpg
Views:	57
Size:	43.7 KB
ID:	47748   Click image for larger version

Name:	quad.jpg
Views:	51
Size:	18.2 KB
ID:	47749  
George Safford is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-18-2009, 01:28 PM   #4
Citizen of the world
 
johnwill's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: S.E. Pennsylvania, US
Posts: 51,041
OS: Win10



Like I said, with no information about the environment, it's hard to make suggestions.
johnwill is offline  
Old 04-21-2009, 04:27 AM   #5
I helped the forums.
 
George Safford's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Essex Junction, Vermont
Posts: 870
OS: Windows 8.1 Pro 64-bit

My System


Well environment is a vague term if you could tell me what info you are looking for I will gladly post all of it. Thanks.
George Safford is offline  
Old 04-21-2009, 06:53 AM   #6
Citizen of the world
 
johnwill's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: S.E. Pennsylvania, US
Posts: 51,041
OS: Win10



Now that you have it working, what help are you looking for?
johnwill is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 03:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts