Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Modems/Cable/DSL/Satellite

User Tag List

Xfinity go app

This is a discussion on Xfinity go app within the Modems/Cable/DSL/Satellite forums, part of the Tech Support Forum category. We have Comcast Xfinity for our home cable and internet. I have the xfinity TV go app on my iPad


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-18-2017, 07:46 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 18
OS: xp home


Roll Eyes

We have Comcast Xfinity for our home cable and internet. I have the xfinity TV go app on my iPad that while on my home network I can get all the channels but when we are away on a non-Comcast wifi we can't get all the channels some are blocked and I get a message that they are only available while at home. I was told the only way to watch them while we are away from home is to fool the network to think I am on Comcast/Xfinity network IP.

Can I change my connection IP config to look like I am on Xfinity network or will I have to find a way to connect to my home modem/router and stream it from there. Not sure how to do any of this but hoped there was an easy work a round. I would like to watch our NHL team while I am out of town but that is one of the channels that are blocked.

Thanks for any info,
Ted
tdwil is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-18-2017, 12:23 PM   #2
Team Manager - Networking
Moderator - Hardware
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 19,813
OS: Win 7 SP1

My System


Many ISP's limit streaming in this fashion.

And no, you can't change the IP of the device as the IP is assigned by the network to which you are connected. If you change the IP, you will lose your connection to the network.
__________________
Jim

JimE is offline  
Old 02-09-2017, 10:04 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 258
OS: Windows 7



You would need to set up, and likely pay for, a VPN in between your home router and Ipad. Possible, but not something for the layman. You would need to have your own stand along router (not a Comcast gateway) and it would need to be compatible with the VPN service, like OpenVPN. Also, its technically against ToS, so not sure why the ISP support person even mentioned it.
Deleted 03/18/17 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-09-2017, 10:15 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 258
OS: Windows 7



Saw this post over on DSLR. Looks like Comcast is going to offer TV streaming services on Roku, which seem to use cloud based recording, which may be accessible off network. See thread here.
Deleted 03/18/17 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
JoniCoupon File Type
I had a JoniCoupon infection at some point, years ago. Since then, I was under the impression I had killed it (using SuperAntiSpyware and others). But bizarrely, it has someone infected filed and has become a file type! More specifically, it has been infecting savegames from... games. If you...
MentalParadox Virus/Trojan/Spyware Help 22 08-10-2016 12:33 AM
Yandex.ru
Hi, I accidentally downloaded myself yandex.ru. I tried to update my sound drivers and then suddenly it was there. My bad, I know. But this yandex is now impossible to get rid of! Yeah, I followed every advice in the internet to disable yandex search bar and so on, but my Firefox is still in...
Keefan Resolved HJT Threads 64 12-11-2015 12:09 PM
Redirect virus, bcod, and missing drive path after recovery
A few days ago after running a google search I was being directed elsewhere from my results. I figured it was a redirect virus since I'd had one a couple months ago that led to the first bsod. I rebooted in safe mode and I used TDSSKiller to remove it then and it worked out, or so I thought. ...
CDub1980 Resolved HJT Threads 23 06-28-2012 08:43 PM
Apple approves fake iPhone app for App Store
Apple let a fake app slip through its approval process for the iOS App Store, the makers of the popular Camera+ program said over the weekend. Security researchers who noted the slip-up did not know whether the bogus app contained malware because they had been unable to grab a copy before Apple...
Glaswegian Computer Security News 0 01-23-2012 12:44 PM
Computer Virus causing Bluescreen and failing Windows Update
Hello people as you probably guessed I have recently received a computer virus which is causing me the following problems. - Really slow start-up that sometimes does not get passed the login screen - Bluescreens on shutdown - More random bluescreens occasionally - Preventing me from doing...
Joe153 Resolved HJT Threads 32 05-08-2011 09:26 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 08:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts