Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Modems/Cable/DSL/Satellite

User Tag List

Quectel ec25 modem

This is a discussion on Quectel ec25 modem within the Modems/Cable/DSL/Satellite forums, part of the Tech Support Forum category. Hi all. Brought a quectel ec25 modem but on fitting on win7 or xp I find it only shows 4


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-20-2018, 04:06 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
OS:



Hi all. Brought a quectel ec25 modem but on fitting on win7 or xp I find it only shows 4 devices with(! Android) instead of saying Umts even when drivers installed using their exe installer. Any ideas ready to send it back otherwise

Thanks
Garethvaughan40 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-20-2018, 04:53 PM   #2
Team Manager
Microsoft Support
 
Corday's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Midlands of South Carolina
Posts: 25,997
OS: Windows10. In the past CP/M, DOS, Windows 95, 2000, 98SE, ME, Vista & Windows 7

My System


Try the router reset button.
__________________

The stability of an OS is in direct proportion to the stability of the user.
Corday is offline  
Old 09-20-2018, 04:55 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
OS:


Sorry just to clarify the ec25 is a mini pci internal modem for pc etc.
Garethvaughan40 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-21-2018, 06:00 AM   #4
Team Manager
Microsoft Support
 
Corday's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Midlands of South Carolina
Posts: 25,997
OS: Windows10. In the past CP/M, DOS, Windows 95, 2000, 98SE, ME, Vista & Windows 7

My System


Ugh. I gave a stock answer without realizing what we were talking about. Because of the specialized nature I would Email their tech support [email protected]. Here is the URL for the Commands Manual if it helps: https://itbrainpower.net/downloadabl...anual_V1.0.pdf
__________________

The stability of an OS is in direct proportion to the stability of the user.
Corday is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connection between your access point, router, or cable modem & internet is broken
When I turned my laptop on today I notice the internet was going slow. It seems like the net keeps going in and out. I have wireless and I keep watching the bar drop down and back up. I unplugged the the internet modem and the wireless several times. I ran a trouble shoot and it's saying Issues...
Ms.Zombie Modems/Cable/DSL/Satellite 10 05-29-2013 01:19 PM
Sending of faxes has stopped working--WinXP--Agere modem
My Agere PCI SV992pp, driver: 2.1.65.0, modem will no longer completes the sending of faxes. I have a few software programs (MightyFax, FaxTalk, and the Win XP fax software), but my faxes do not get sent with any of them! Here's what happens with EACH of the faxing software: the status...
pinken0rangegal Modems/Cable/DSL/Satellite 3 04-22-2013 08:07 AM
Router and Modem does not work together in Vista
Is this a wired or wireless connection issue? Wireless How to run and post an ipconfig /all output of the computer(s) in question for review. Please follow and click the Tutorial here. Pasted at the end of the thread Who is your Internet Service Provider (ISP)? India - BSNL
AurobindoSaha Networking Support 7 02-07-2013 05:33 AM
DNS error, Modem online, no internet
I Lost my internet connection and tried to get it working. Result was a DNS error which Windows could not fix. I Suspected something was wrong with the modem and it has some guarantee left, so I took it to the store. Lightning storm had broken it and guarantee was void. Then I bought a new modem...
Telccu Modems/Cable/DSL/Satellite 7 08-19-2011 04:54 AM
Modem looses it settings
I have two modems connected to a firewall and the firewall connected to a switch. The modems are Billion Bipac 5112s and Innacom W3100 (both are ISP issued modems). The firewall is a fortigate 80C while the switch is a dlink 5 port switch. I use it for guest wifi in a hotel About 1 month ago, my...
jarod Modems/Cable/DSL/Satellite 3 06-16-2011 07:19 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 09:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts