Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Modems/Cable/DSL/Satellite

User Tag List

Modem keeps restarting but all lights turn off except power light

This is a discussion on Modem keeps restarting but all lights turn off except power light within the Modems/Cable/DSL/Satellite forums, part of the Tech Support Forum category. This is the modem when the lights are on and the bottom light is flashing. After about 45 sec the


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-30-2018, 10:44 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 2
OS:



This is the modem when the lights are on and the bottom light is flashing. After about 45 sec the lights turn off like in the other pic and only the power light is on. I was thinking it was maybe because of high upstream power level but I'm not to sure. Hope someone could help.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20180630-234037_1530423655019.png
Views:	18
Size:	541.0 KB
ID:	320580   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20180630-234247_1530423784201.png
Views:	25
Size:	529.7 KB
ID:	320582  
Flave is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-30-2018, 11:59 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 2
OS:


Quote:
Originally Posted by Flave View Post
This is the modem when the lights are on and the bottom light is flashing. After about 45 sec the lights turn off like in the other pic and only the power light is on. I was thinking it was maybe because of high upstream power level but I'm not to sure. Hope someone could help.
This is my modem status also. Seems like my upstream is high but not a lot
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20180701_003355_1530428257341.jpg
Views:	24
Size:	145.8 KB
ID:	320584   Click image for larger version

Name:	20180701_003401_1530428282824.jpg
Views:	26
Size:	157.5 KB
ID:	320586   Click image for larger version

Name:	20180701_003414_1530428320912.jpg
Views:	23
Size:	181.9 KB
ID:	320588  

Flave is offline  
Old 07-03-2018, 02:41 AM   #3
Windows Tech Team
Networking Team |Tech
 
alpenadiver's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: NorthEast, Michigan
Posts: 2,253
OS: Windows 10 Pro, Linux, Windows 7 Pro. Work systems - W2K, XP, Win7, RHEL, Solaris.

My System


Your power levels look good, what does the log page say when your modem restarts. Have you contacted your ISP? You will want to give them the error when the restarts.
__________________





CompTIA - A+, Security+
"There are two types of hard drives. A drive that has failed, and one that will.
alpenadiver is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Laptop will not turn on with external power
hi I have a Lenovo laptop g550, and I try to turn on the computer but is not responding to me (is not turn on) .. when I worked with a battery is worked only on battery power and not external power, and now my battery empty. I checked ac adepter it and he power out around 18 power Volt. the...
dor8 Laptop Support 7 03-23-2013 10:37 AM
Computer has power but won't turn on.
My computer suddenly shut off. The mother board has lights but the power button doesn't work. Even the power button on the motherboard. There is a light on the back of the computer, that will go out if I turn the power supply off for about 10 seconds. But comes on as soon as I turn it on. I took...
Wrekx Motherboards, Bios & CPU 5 01-31-2012 01:44 PM
laptop wont turn on, no lights no sign of power
Hi all, Im really hoping someone can help, I have a friends laptop to repair which will not turn on and there is no lights or any sound apart from a faint clicking noise when the power supply is plugged in, this is what i have tried so far - 1.took the battery out and tested without battery - same...
techtron Laptop Support 2 09-29-2011 11:14 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 04:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts