Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Modems/Cable/DSL/Satellite

User Tag List

Internet connection become slow

This is a discussion on Internet connection become slow within the Modems/Cable/DSL/Satellite forums, part of the Tech Support Forum category. Hi, My internet connection becomes very slow suddenly and I have to reboot my router everytime. It becomes slow to


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-13-2016, 04:14 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 2
OS: OS X Yosemite



Hi,

My internet connection becomes very slow suddenly and I have to reboot my router everytime. It becomes slow to the point that not even Snapchat can load any of the snaps, but after a reboot everything becomes fine! but the fact that I have to reboot my modem 5-8 times in a day is quite annoying.

I changed my modem router from Belkin AC 1800 Dual to TP-Link Archer A7 AC1750 but still the same.

I would also like to add the facts then since I have dead spots at home I have 2 routers connected to my modem, 1. Netgear Night hawk 2. Apple Airport.

What could be the problem of my connection going slow and having to restart it everytime?

Thanks alot in advance!
mrmuji is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-13-2016, 04:50 AM   #2
Team Manager - Networking
 
etaf's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK, West Sussex
Posts: 8,370
OS: W7 & W10 & OSX



what devices are connected to the router(s)

which router are you rebooting ?
which router is the Main router
how are they connected together - Wireless extender or as a switch
__________________
Wayne

etaf is offline  
Old 03-13-2016, 05:51 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 2
OS: OS X Yosemite



Thanks!

I'm rebooting my main adsl modem which is the TP Link.

The connected once are the Nighthawk and Apple Airport

I have also wired a Philips Hue bridge and a WD My Cloud - 3TB Hard drive

Other connected devices on Wifi are 3 iPhones, an iPad and MBP and August Door lock system.
mrmuji is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-13-2016, 07:34 AM   #4
Team Manager - Networking
 
etaf's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK, West Sussex
Posts: 8,370
OS: W7 & W10 & OSX



disconnect all the other routers and connect all the devices to the tp-link
see how that works out first
__________________
Wayne

etaf is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Luhe.Sire.A infection
I tried to download both programs you advice to download and run, but each time I tried the pc wouldn't allow the download or even to run them direct...A pop up window said 'Item cannot be downloaded as it contained a virus'. when clicking on a tab within the message which said "Learn More" a...
Aw-Naw Resolved HJT Threads 43 06-06-2013 01:37 AM
Rootkit Issue
I recently downloaded two small utility programs and they both did their job. After I had, my default browser page became isearch.babylon and tried but failed to sort that. Then my superantispyware told me "A serious rootkit was detected on your machine" message and telling me I had to reboot to...
RayCee Resolved HJT Threads 19 10-04-2012 12:27 PM
Dell is running SO SLOW
Hi, I know next to nothing about most of what I'm finding on this site, but the step-by-steps are helpful! My Dell Insprion 1525 is running so slow, I can barely even run internal scans to find out what's wrong. It just took over 90 minutes to run my "Windows Experience Index." iTunes is no...
rebel150 Resolved HJT Threads 15 07-05-2012 09:28 AM
search netsite virus
I am having trouble with the browser redirect virus. When I click a website on the google search page it takes me to search netsite webpage. If I paste that url directly there is no issue. Tried all anti virus, malware, spyware, combifix and so on.. nothing works pls help
amy123a Inactive Malware Help Topics 25 03-20-2012 10:58 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 03:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts