Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Modems/Cable/DSL/Satellite

User Tag List

Ericsson W35 interface to Siemens Officecom HiPath 3000

This is a discussion on Ericsson W35 interface to Siemens Officecom HiPath 3000 within the Modems/Cable/DSL/Satellite forums, part of the Tech Support Forum category. We have a Siemens Officecom PBX system, and we're intefacing with 2 Ericsson W35 Wireless/3G/GSM Gateway. 1) Using an analog


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-12-2016, 08:18 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 1
OS: win10



We have a Siemens Officecom PBX system, and we're intefacing with 2 Ericsson W35 Wireless/3G/GSM Gateway.



1) Using an analog phone, we dial 9, we get the dial tone from the W35 (2 of them), but when we tried inputting the phone number, it seems that the number is cut off. There's an error from the service provider (format is wrong).



2) If we use a digital phone, we dial 9, we get the dial tone too, and we have no problem.


3) We have a number of analog phones in our office, so we want to make use of them.


4) We tried a number of configurations, like we dial 9, and no hearing of dial tone from W35, then dial the number immediately, sometimes we get call out, but there's a 20second delay.


Can somebody help us on the parameters? I'm attaching some screen captures of our Siemens OfficeComm via HiPath 3000

Thanks.


Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Routes.PNG
Views:	92
Size:	26.6 KB
ID:	281585   Click image for larger version

Name:	Routing Parameters.PNG
Views:	80
Size:	27.2 KB
ID:	281593   Click image for larger version

Name:	analog phone station port.PNG
Views:	50
Size:	32.0 KB
ID:	281601  

Click image for larger version

Name:	digital phone station Port.PNG
Views:	55
Size:	32.3 KB
ID:	281609  
danielyagan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Google redirect virus
While browsing on a movie site, i think I contracted a google redirect virus. My microsoft security essential can't start in normal mode (i think it's due to the virus). I run it in safe mode and it didn't pick up any virus. I uninstal MSE. Then I install Malwarebyte antimalware. It pick up some...
charles101 Resolved HJT Threads 13 03-28-2011 05:52 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 01:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts