Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Modems/Cable/DSL/Satellite

User Tag List

Asoka PlugLink trobleshooting

This is a discussion on Asoka PlugLink trobleshooting within the Modems/Cable/DSL/Satellite forums, part of the Tech Support Forum category. All of a sudden, my pluglinks don't work. Is there any solution available besides having to buy new ones?


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-09-2018, 09:56 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
OS:



All of a sudden, my pluglinks don't work. Is there any solution available besides having to buy new ones?
rpatton63 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-09-2018, 11:10 PM   #2
Moderator
Windows Tech Team
Hardware Tech Team
 
Join Date: Aug 2008
Location: INDIA
Posts: 2,976
OS: Windows 10 | CentOS | Manjaro



Yeah, we have no clue about the issues, please provide a more detailed description on the issue you're facing and the product model number and connection details.
__________________


tristar is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NEED the ASOKA PluglinkAV Power Manager utility
I just bought some Asoka pluglinkAV PL9660-Q1's and need the software. Asoka has gone out of business, so I need someone to email or link me to the Pluglink Utility?
LogosA Networking Support 0 10-20-2017 12:11 AM
Asoka Pluglink Admin Utility
I am using a pair of Asoka PL9650 powerline adapters and they are working well. BUT when I run the Asoka Admin Utility it does not work right. When it starts up a window appears which says "Please select an adapter" and there is a drop-down menu where the ethernet adapter should appear but it does...
gsm Networking Support 7 03-22-2017 12:55 PM
Asoka Pluglink Wall Adapter Not working
WE've been using the Asoka pluglink adapters we received from at&t and they worked very well to where we can move them anywhere in the house. Now they've just stopped working all together. We didn't change anything to where they stopped working. But the weirdest part: they just started working...
camjones1708 Networking Support 4 11-17-2011 03:33 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 01:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts