Go Back   Tech Support Forum > Alternative Computing > Other Operating systems

User Tag List

Virtual Box 64bit

This is a discussion on Virtual Box 64bit within the Other Operating systems forums, part of the Tech Support Forum category. Hello, I'm trying to install SteamOS in Virtual Box. The problem is it is based off Debian 64bit. I have


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-24-2014, 05:40 PM   #1
Registered Member
 
nagol68's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: U.S.A
Posts: 36
OS: Windows 8 and 10

My System


Hello, I'm trying to install SteamOS in Virtual Box. The problem is it is based off Debian 64bit. I have two 64bit PCs and there is no 64bit option on either! My laptop is Toshiba C55t-A5307, and my PC is a HP P7-1234. Thank you!
nagol68 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-25-2014, 01:39 AM   #2
Administrator
Team Manager, Gaming
Team Manager, Microsoft Support
Team Manager, Hardware Team
Microsoft MVP
 
Wrench97's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: May 2008
Location: S.E. Pennsylvania
Posts: 54,006
OS: Win7



Virtual Box is a x86 software package, You'll need Windows 7, 8 Pro to use Hyper v.
Running Hyper-V on Windows 7!

Or VmWare.
64-Bit Guest Operating System in VMware
Wrench97 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
virtual box
how do you completely remove the virtualbox software and all the virtual machines you created so you can gain the space that takes up back.
interneties Windows 7 , Windows Vista Support 1 09-20-2011 04:11 PM
[SOLVED] Can't connect to CCTV box via VNC, UVNC or Remote Desktop
I have a PC that runs cameras covering the access to my house ( due to an earlier incident where someone thought my stuff would look better at their place ). It has been running fine with XP and a VIA C3 box for years, but the mobo died and so my woe begins... I have slapped together a D510 box...
clod Networking Support 5 08-25-2011 01:28 PM
[SOLVED] Excel 2007 using text box in a protected sheet
I created a protected worksheet with an unlocked text box. Although I unchecked the locked and lock text options in the text box properties, when I protect the worksheet it won't let me use the "Enter" key to move a line down in the text box. Instead the "Enter" key just moves my cursor into the...
JPerteet Microsoft Office support 8 01-20-2011 02:48 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 10:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts