Go Back   Tech Support Forum > Alternative Computing > Other Operating systems

User Tag List

Truecrypt doesn't work in OpenBSD

This is a discussion on Truecrypt doesn't work in OpenBSD within the Other Operating systems forums, part of the Tech Support Forum category. What do I use then?


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-31-2012, 08:12 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 7
OS: Windows Vista



What do I use then?
rituqaku-786 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-31-2012, 08:20 AM   #2
Moderator Hardware Team
 
koala's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Posts: 26,228
OS: Win7-64, BunsenLabs

My System


See here for some suggestions: Truecrypt/Alternative on FreeBSD - The FreeBSD Forums and https://forums.whirlpool.net.au/archive/1717158
__________________

Disable Social Media Buttons: adblockplus.org/en/features#socialmedia
koala is offline  
Old 03-31-2012, 10:11 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 7
OS: Windows Vista



LOL Truecrypt works on FreeBSD
rituqaku-786 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-31-2012, 02:01 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 7
OS: Windows Vista



Which is better for security? Hackerproof?

FreeBSD with SELINUX or OpenBSD?

I'm about to make a Tor Hidden Service
rituqaku-786 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can i connect to internet without settings in modem
can i connect to internet without settings in modem is dat possible?
NightMare x3 Protocols and Routing 3 04-09-2012 10:04 AM
[SOLVED] BIOS Doesn't See SATA Hard Drive
Compaq Presario SR1717CL, refurbished hard drive, new SATA cable. Installed hard drive and new cable, turned it on. Went to the BIOS and it doesn't see it. This previously had a SATA hard drive in it that was fine until the HD died.
Chaindrive Hard Drive Support 10 04-03-2012 06:44 PM
Port 30005 open in firewalled router
Hi, I have D-Link's DSL-2730U modem/router. I've enabled the router's firewall and disabled TR-069 (putting in some dummy ACS URL and login credentials as well). However port scans show 30005 as open. I believe this is used by the TR-069 client. How do I definitively filter this port? Thanks.
chieftain Security and Firewalls 9 03-31-2012 10:21 AM
[SOLVED] Computer will not stay in sleep mode.
Hi,i have noticed my computer will not sit in sleep mode for longer than one minute.Its just started doing this and i have looked in power options but cannot resolve this..Win7....64 bit..
alank950 Windows 7 , Windows Vista Support 1 03-31-2012 09:37 AM
Current user view in infopath 2007
Hi, I'm a newbie here and i am developing a form without writing a code. Is it possible to create a view that will display only the current users submitted form without having an overwriting issue with regards to an ID? I am trying to create 2 views. The default is showing only the current users...
jhenxy Microsoft Office support 0 03-30-2012 11:43 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 10:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts