Go Back   Tech Support Forum > Alternative Computing > Other Operating systems

User Tag List

Low Disk Space on Micros e7 Workstation!

This is a discussion on Low Disk Space on Micros e7 Workstation! within the Other Operating systems forums, part of the Tech Support Forum category. Problem is NOT on the back office computer - already checked and there is plenty of space on the C


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-26-2016, 05:00 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 4
OS: Mac OSX and Micros e7



Problem is NOT on the back office computer - already checked and there is plenty of space on the C and D drives. This is driving me crazy. I can't get access into the workstation memory from the back office computer (that I know of).

With every transaction at the Workstation, I am seeing the error message: Low Disk Space.

Through the back office computer, I was able to check that the disk space is indeed low ..... but I cannot find a way to fix the problem or access the storage on the workstation. The funny thing is that I was certain that the workstation does NOT store any information after the End of Day when everything is transmitted and then backed up onto the server. I unplugged it last night, hoping for an easy fix, but it didn't work. I'm so afraid that it will stop taking transactions at the worst possible time of day. Any advice would be most appreciated. Thank you.
vivianterzian is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-26-2016, 07:57 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 4
OS: Mac OSX and Micros e7



Thank you. I have to "phone a friend" to help me implement some of the suggestions, but I sincerely appreciate your help. I feel a little more hopeful now!
vivianterzian is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-26-2016, 08:10 AM   #4
TSF Moderator
Hardware Team
Networking Team
 
SpywareDr's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Maryland, USA
Posts: 6,589
OS: W10P64; W7U64; W7P64; XPP32; Zorin; Slax; Ubuntu; Kali (BackTrack); Android 6.01



You're welcome. Got my fingers crossed for you. Let us know the outcome?
SpywareDr is offline  
Old 02-29-2016, 11:07 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 4
OS: Mac OSX and Micros e7



Sorry to report that we are still seeing the error message when we try to do any transaction at the workstation. So far, it's still processing transactions, but that probably won't last long.

1. - we searched both C and D drives for bad files with the end .bad. We also searched for .good files - which we didn't find either.

2. We also searched all "hidden" files - to no avail.

Any other suggestions ???? Please!
vivianterzian is offline  
Old 02-29-2016, 01:36 PM   #6
TSF Moderator
Hardware Team
Networking Team
 
SpywareDr's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Maryland, USA
Posts: 6,589
OS: W10P64; W7U64; W7P64; XPP32; Zorin; Slax; Ubuntu; Kali (BackTrack); Android 6.01



Well that's a bummer.

Have you been through say at least a couple dozen of those Google links?

If so and still no luck, hopefully someone with some experience solving "Low Disk Space on Micros e7 Workstation!"'s will be along soon with some other suggestions.
SpywareDr is offline  
Old 02-29-2016, 01:54 PM   #7
Registered Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 4
OS: Mac OSX and Micros e7



Yes, thank you - most of the advice on those links was to find a ".bad" file - which I can't seem to find any of.

So, yes, PLEASE, if anyone has any thoughts or ideas, please let me know!
vivianterzian is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Search redirect virus - please help.
My McAffe did not pick up a search redirect virus. I seems to want to redirect me to Intellius, among others, but it does not always hyappen. I can't figure the pattern. I do not have the original windows install disk, it was pre-loaded. Thank you. I have attached the zip file with the other...
jimmyp68 Resolved HJT Threads 21 06-07-2012 07:50 AM
Help with blue screen and bug check
My machine bug checked tonight, it has been freezing for a long time but finally generated a dmp file tonight, so I am happy about that. Windbg says the following, can anyone help me determine what is causing this, or translate the windbg file? System specs are at the bottom, thank you.
gte BSOD, App Crashes And Hangs 27 04-18-2012 10:19 PM
AVG - dropper.generic5.QYA
My PC has been running sluggishly recently. AVG had detected multiple trojan horses, the latest detection (dropper.generic5.QYA is the only one I documented) came up with dozens of executables (all roughly 129kb if I recall correctly), and having cloned the names of some exe's that I use) that...
Se7eN Resolved HJT Threads 16 01-26-2012 06:20 PM
Is your PC running slow...?
Version control v2.0 dated November 2010 Version control - v2.1 - dated April 2012 - updated SysInternals link Version control v2.2 dated March 2014 - general updates, links and additions for Windows 8 Introduction This article is intended to provide you with some hints and tips...
Glaswegian General Computer Security 0 11-29-2010 01:15 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 11:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts