Go Back   Tech Support Forum > Alternative Computing > Other Operating systems

User Tag List

global zone audit in solarix

This is a discussion on global zone audit in solarix within the Other Operating systems forums, part of the Tech Support Forum category. Hi everyone, Please i want you guys to help me out on how i can configure an audit in my


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-16-2012, 01:38 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 3
OS: window 7



Hi everyone,

Please i want you guys to help me out on how i can configure an audit in my global zone in solaris that we audit all the zones that i have in global zone.


I will appreciate your quick feedback.

Thanks and Regards.
Ladondo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-16-2012, 04:58 AM   #2
Alternative Computing
Moderator
 
hal8000's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
Posts: 2,754
OS: Linux Mint 17.3 (KDE 4.14), Debian 8, Arch. Languages: Python3, Javascript, CSS3, HTML, Bash

My System


Strictly Speaking Solaris is BSD based so belongs in Other Operating Systems.
Have a look at this documentation for Audit zones:

Configuring Audit in the Global Zone (System Administration Guide: Oracle Solaris Containers-Resource Management and Oracle Solaris Zones)

Using Solaris Auditing in Zones - System Administration Guide: Oracle Solaris Containers-Resource Management and Oracle Solaris Zones

If this is for a home machine this is ok.
If youre asking for a corporate network then consult your IT manager,
__________________
hal8000 is offline  
Old 08-16-2012, 06:18 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 3
OS: window 7



thanks i will try the link.
Ladondo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-16-2012, 10:08 PM   #4
Manager
- Alternative Computing
- Design
 
wmorri's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: New York
Posts: 6,492
OS: Window 7/Ubuntu/Fedora/Backtrack 5

My System

Send a message via AIM to wmorri Send a message via MSN to wmorri

Moved to Other Operating systems.
__________________


Linux Forever!|html5 boilerplate
wmorri is offline  
Old 08-24-2012, 06:39 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 3
OS: window 7



please i still need someone to guide me on how i can configure the audit.

thanks
Ladondo is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AutoIt Error, Data Prevention Win32 Error, and Memory Reference Errors.... Help!!!!!!
I dont know how this started but i need major help please.... When I turn on my computer I receive an AutoIt Error, Line -1, Something went wrong with " Object" and when i dismiss the warning later on I receive Data Executive Win32 Prevention Errors and memory reference errors. I have read alot of...
sspatel407 Virus/Trojan/Spyware Help 55 06-26-2012 04:29 AM
Re: spoolsv.exe and ntdll.dll
I've a similar problem. Since two/three weeks I observe ananomalous memory leaks by many of the applications installed on my server, especially for what concern .net framework applications, iexplore and outlook. This cause many errors in my event viewer (I'm Italian): Applicazione che ha...
Babylon77 BSOD, App Crashes And Hangs 15 02-26-2012 12:54 PM
LAN is not working
Hi, my LAN internet seems to be only working in safe mode (sometimes) and not in regular startup at all. My wifi works as normal. On normal boot mode, it says it is connected but keeps showing no internet access. I had checked all ethernet cables, uninstalled/reinstalled driver. I am using...
Congy Networking Support 1 11-17-2011 08:49 AM
Google search redirects to junk sites
Hi, I started the post in an incorrect section. Here's the original location of the thread: https://www.techsupportforum.com/forums/f217/google-redirects-577387.html . DDS (Ver_11-05-19.01) - NTFSx86 Internet Explorer: 9.0.8112.16421 BrowserJavaVersion: 1.6.0_24 Run by Arun_Mahendrakar at...
nmarun Resolved HJT Threads 6 06-16-2011 06:53 AM
Need Help with hijackthis [Moved from IE]
My internet explorer keeps redirecting. I read that i was supposed to use hijackthis and post my log. Can some please help me with this! Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 11:01:47 PM, on 3/4/2011 Platform: Windows Vista SP2 (WinNT 6.00.1906) MSIE: Internet Explorer v9.00...
mes061 Resolved HJT Threads 1 03-05-2011 01:33 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 12:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts